Eğitim İletişimi ve Teknolojisi – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Eğitim İletişimi ve Teknolojisi – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

16 Ekim 2021 Eğitim Teknolojileri Yüksek Lisans Eğitim Teknolojisi Kapsamı Eğitim teknolojisi PDF Eğitim teknolojisi ve öğretim teknolojisi Eğitim teknolojisinin Yararları 0
Bilgisayar Öz-Yeterliği

Ödüller

ACM, bilgisayar bilimi ve bilgi teknolojisindeki olağanüstü teknik ve profesyonel başarılar ve katkılar için verdiği seçkin ödüller dizisi aracılığıyla mükemmelliği tanır. ACM, bilgi teknolojisi alanındaki seçkin hizmeti onurlandıran diğer birçok ödülün yanı sıra, bilgi işlem alanındaki en önde gelen armatürler için adlandırılan sekiz büyük ödülün sponsorudur.

Aynı zamanda, bilgisayar bilimi ve bilgi teknolojisinde başarılar sergileyen ve ACM’nin misyonuna önemli katkılarda bulunan seçkin üyeleri her yıl bursiyer olarak adlandırmaktadır.

ACM’nin en prestijli teknik ödülü olan ve adını bilgisayar alanında öncü olan A. M. Turing’den alan 100.000 $’lık ödül eşlik ediyor. Bilgi işlem topluluğuna yapılan teknik nitelikteki katkılardan dolayı seçilen bir kişiye verilir. Katkılar, bilgisayar alanına kalıcı ve büyük teknik öneme sahip olmalıdır.

A. M. Turing Ödülüne ek olarak, diğer ACM ödülleri şunları içerir:

● ACM Yazılım Sistemi Ödülü
● ACM/AAAI Allen Newel Ödülü
● Grace Murray Hopper Ödülü
● Karl V. Karlstrom Üstün Eğitimci Ödülü
● Paris Kanellakis Teori ve Uygulama Ödülü
● Bilgisayar Bilimi ve Bilişim Alanında İnsani Katkılar için Eugene Lawler Ödülü
● Üstün Hizmet Ödülü
● ACM Ödülü’ne Olağanüstü Katkı
● Doktora Tezi Ödülü

Profesyonel ve Kamu Hizmeti Faaliyetleri

ACM’nin profesyonel ve kamu hizmeti faaliyetlerinin çoğu daimi komiteler tarafından yürütülür. Örnekler arasında Bilgisayarlar ve Kamu Politikası, Anayasa ve Yönetmelikler, Aday Gösterme, Seçimler, USACM Kamu Politikası, Mesleki Etik Komitesi ve ACM Uluslararası Üniversite Programlama Yarışması sayılabilir.

ACM, potansiyel olarak önemli teknik ve kamu politikası konularını ACM üyelerinin ve topluluğunun dikkatine sunmaya kararlıdır. Bu sorunları ele almak için çeşitli komitelere sponsorluk yapmaktadır: Bilgisayarda Kadının Statüsü Komitesi; Bilgisayar ve Kamu Politikası Komitesi; ve ABD Kamu Politikası Komitesi (USACM).

ACM Kamu Politikası Ofisi, politika yapıcılara ve halka bilgi teknolojisi konularını anlamada yardımcı olmak ve bilgi işlem ve ilgili disiplinlerdeki yenilikleri destekleyen bir politika çerçevesi geliştirmek için USACM ile birlikte çalışır.

Bilgi işlem alanındaki ilk topluluk olan Association for Computing Machinery, üyelerine kaliteli içerik ve bilgi, topluluk oluşturma, güvenilirlik ve küresel vizyon sağlamaya devam ediyor. Sanat, bilim, eğitim ve bilgisayar uygulamalarının geliştirilmesindeki benzersiz rolü ile ACM, bilgi teknolojisi profesyonellerinin becerilerini geliştirmek ve bilgi teknolojisinin toplum üzerindeki etkisini yorumlamak için önde gelen bir kaynaktır.


Eğitim teknolojisi nedir
Eğitim teknolojisi Nedir makale
Eğitim Teknolojileri Yüksek Lisans
Eğitim teknolojisi PDF
Eğitim teknolojisinin Yararları
Eğitim teknolojisi ve öğretim teknolojisi
Eğitim teknolojileri yüksek lisans ekşi
Eğitim Teknolojisi Kapsamı


Model Yorumlaması

Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Derneği (AECT)

Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Derneği, medya ve teknoloji kullanımı yoluyla öğrenmeyi geliştirmeye ilgi duyan çeşitli mesleklerdeki profesyonelleri temsil eden uluslararası bir dernektir. AECT, 1923’te kurulmuş olan bu ilgi alanı için en eski profesyonel yuvadır ve alanında sürekli olarak merkezi bir konumu koruyarak, hem akademik hem de pratikte yüksek standartları teşvik etmektedir.

Derneğin tarihi, AECT’nin aylık dergisinin yetmiş beşinci yıl dönümü sayısında Paul Saettler (1998) tarafından özetlenmiştir. Dernek, 1923 yılında Milli Eğitim Derneği’nin (NEA) Görsel Öğretim Dairesi olarak kuruldu ve kırk sekiz yıl boyunca Washington DC’deki genel merkezinde bulunan NEA’nın bir birimi olarak kaldı.

Kurumun ilk görevi, öğretmenlere ve okul yöneticilerine okullarda sinema filmlerini daha etkin kullanmalarında yardımcı olmaktı. O dönemin görsel öğretim alimleri, öğrencilerin soyut, steril ve sözlü temsille sınırlı öğretim yoluyla öğrenmelerinin engellendiği inancıyla motive oldular.

Panzehir, o dönemin önde gelen ders kitabının başlığında belirtildiği gibi, öğretimi daha aktif deneyimlerle ve daha zengin görselleştirilmiş sunumlarla aşılamaktı, Müfredatı Görselleştirmek. İlk yıllarda katılım tüm NEA üyelerine açıktı ve ayrı bir üyelik listesi yoktu; ancak, ulusal kongreye katılım, ağırlıklı olarak okul yöneticileri olmak üzere 100-200 kişi aralığındaydı.

1947’de isim, ses kaydının ortaya çıkan önemini yansıtmak için Görsel-İşitsel Öğretim Bölümü olarak değiştirildi. İkinci Dünya Savaşı sonrası dönemde yeni bir paradigma etki kazanıyordu: iletişim hareketi. Yavaş yavaş, bu alandaki insanlar kendilerini sadece görselleştiriciler olarak değil, aynı zamanda iletişim sistemlerinin tasarımcıları ve onlardan akan mesajların tasarımcıları olarak görmeye başladılar. Bu yönelim, 1953’te kurulan ilk bilimsel dergi olan AV Communication Review adına da yansımaktadır.

Üyelik, 1950’ler ve 1960’lar boyunca, görsel-işitsel medyada araştırma ve altyapı geliştirmeyi destekleyen büyük federal mevzuatın yürürlüğe girmesiyle istikrarlı bir şekilde arttı.

Yine 1960’larda, programlanmış öğretim hareketinin ortaya çıkışı, etkileşimli kendi kendine öğretim sistemleri tasarlama ve kullanma misyonunu içeren alanda başka bir paradigma kaymasını teşvik etti. Öğretim teknolojisi kavramı, B. F. Skinner (1968) tarafından programlanmış öğretim görüşünü öğrenme biliminin bir uygulaması olarak tanımlamak için popüler hale getirildi.

Bundan sonra teknoloji, bilimsel düşüncenin uygulanması ve çeşitli iletişim araçları ve cihazlarının ikili anlamlarına sahipti. Bu yeni fikirler ve bu alanlardaki araştırma ve geliştirmenin finansmanı ile teşvik edilen üyelik, 1970’de yaklaşık 10.000 üye ile zirveye çıkarak çarpıcı bir şekilde arttı.

Derneğin odak noktası öğretmenlerin medyayı kullanmalarına yardımcı olmaktan kendi kendine eğitim sistemleri tasarlamaya kaydığı için, giderek bir öğretmenler birliği olarak işlev gören NEA’da kalma mantığı azaldı.

1971’de dernek bağımsız hale geldi, Washington DC’de ayrı mahallelere taşındı ve adını iki baskın paradigmayı yansıtan anahtar kelimelerle mevcut Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Derneği olarak değiştirdi: iletişimi geliştirmek ve teknolojiyi eğitime uygulamak.

Bilimsel derginin adı da derneğin yeni adıyla tutarlı olarak Eğitim İletişimi ve Teknolojisi: Bir Teori, Araştırma ve Geliştirme Dergisi olarak değiştirildi. Kuruluşundan bu yana, dernek ayrıca, başlangıçta Educational Screen, daha sonra Audiovisual Instruction, ardından Instructional Innovator ve şu anda TechTrends adlı daha uygulamaya yönelik aylık bir dergi yayınladı.

Herhangi Bir Alan Bulunamadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir