Teknoloji Projeleri – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Teknoloji Projeleri – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

14 Ekim 2021 Hayatımızı kolaylaştıran icatlar teknoloji tasarım dersi kolay Sosyal proje fikirleri teknoloji tasarım 8.sınıf projeleri Teknoloji Tasarım proje fikirleri Yapılmamış proje fikirleri Yaratıcı proje Fikirleri 0
Klasik Bulanık Değerlendirme

Bağlantılı Öğretim Uygulamaları

Bağlantılı öğretim, beşinci sınıftan üniversiteye kadar değişen öğrencilerle kullanılmıştır. Çeşitli disiplinlerde kullanılmıştır: dil sanatları, sosyal bilgiler, matematik, bilim ve eğitim teknolojisi.

Bağlantılı öğretimin bazı örnekleri, öğrencileri fen ve matematik kavramları hakkında bilgi edinmek için aerodinamik ilkelerine demirleyerek, küresel ısınma ve bunun çevremiz üzerindeki etkilerine ilişkin çalışmaların çoklu perspektiflerini sunarak ve öğrencileri nükleer araştırmaları savunmaya veya karşı çıkmaya karar verme rolüdür.

Vanderbilt’teki Biliş ve Teknoloji Grubu, birkaç başarılı bağlantılı öğretim projesi uygulamıştır. Video diskte bir film etrafında düzenlenen Young Sherlock Holmes projesi, iki beşinci sınıf sınıfında uygulandı.

Öğrenciler akademik yetenek açısından ortalamanın ve ortalamanın altındaydı. Proje, öğrencilerin film ortamlarında ilgili tarihsel bilgileri gözlemlemelerine ve gözlemlerini çıkarımlarda kullanmalarına yardımcı olarak dil sanatları ve sosyal bilgiler içeriğini öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu çalışma, videonun öğrencileri öğrenmek için okurken iyi tanımlanmış hedefler oluşturmaya motive ettiğini buldu. Bağlantılı gruptaki öğrencilerin, karşılaştırma grubundaki öğrencilere göre yeni kelime terimlerini kendiliğinden kullanma olasılıkları daha yüksekti.

İkinci bir CTGC projesi olan Jasper Woodbury serisi, matematiksel problem formülasyonu ve problem çözmeye odaklanır. Ayrıca öğrencilerin bilim, tarih ve edebi kavramları öğrenmelerini sağlayacak uygulamaların geliştirilmesini de içerir. Seri, beşinci ve altıncı sınıf öğrencileri için tasarlanmış olsa da, üniversite birinci sınıf öğrencileri aracılığıyla dördüncü sınıf öğrencileri ile kullanılabilir.

Bu dizinin önemli bir özelliği, sorunları çözmek için gereken bilgilerin hikayenin içine yerleştirilmiş olmasıdır. Gömülü veri tasarımı, öğretmenlerin öğrencilerin bilmeleri gerekenleri oluşturmaya, bu bilgiyi bellekten almaya çalışmasına ve ardından doğru olup olmadıklarını görmek için diskin bölümlerini gözden geçirmelerine yardımcı olur.

Jasper Woodbury serisi, günlük yaşamda ortaya çıkan sorunlara ve bunların nasıl çözülebileceğine dair örnekler sunar. Vanderbilt’teki Biliş ve Teknoloji Grubu, aynı zamanda Bilim Adamları Eylem serisinde fen öğretimine sabitlenmiş yaklaşımı araştırdı.

Yarının Apple Sınıfları Projesi (ACOT)

Devlet okulları, üniversiteler, araştırma kurumları ve Apple Computer arasında on yıllık, uzunlamasına bir araştırma ve geliştirme işbirliği olan Apple Yarının Sınıfları Projesi 1985’te başladı. Proje, öğretmenler ve öğrenciler tarafından teknolojinin rutin kullanımının nasıl olacağını araştırmak için yola çıktı. öğretme ve öğrenmeyi etkiler.

ACOT, şirketin ürün, satış ve pazarlama bölümlerinden bağımsız olarak çalıştı. Bu projenin sonuçları, ülke çapında personel geliştirme ve teknoloji entegrasyon planlarını etkilemiştir. Bu proje aynı zamanda alanda en çok atıf yapılan boylamsal çalışmalardan biridir.

ACOT, ilgili okul bölgelerinden gelen teklifleri talep edip inceledikten sonra, dört eyaletteki beş okulda çalışmaya başladı. İlk siteler, sınıf düzeyi, sosyoekonomik durum ve topluluk ortamı açısından Amerika’nın K-12 okullarının bir kesitini temsil ediyordu.

ACOT sitelerinin her biri bir sınıfla başladı, ardından sonraki yıllarda sınıflar, personel ve öğrenciler ekledi. ACOT personeli, sınıfların cinsiyet ve etnik yapısının bir bütün olarak okulu yansıtmasını istedi; öğrenci seçimi ile ilgili diğer tüm kararlar okul personeline bırakılmıştır.


Yapılmamış proje fikirleri
Yapilmamis proje fikirleri
Yaratıcı proje Fikirleri
Teknoloji Tasarım proje fikirleri
Hayatımızı kolaylaştıran icatlar teknoloji tasarım dersi kolay
7.sınıf teknoloji tasarım proje örnekleri
Sosyal proje fikirleri
teknoloji tasarım 8.sınıf projeleri


ACOT donanımlı proje sınıfları bilgisayarlar, yazıcılar, tarayıcılar, lazer disk ve video kaset oynatıcılar, modemler, CD-ROM sürücüleri ve çeşitli yazılım paketleri ile donatılmıştır. ACOT, katılımcı öğretmenlere ve öğrencilere biri sınıf diğeri ev için olmak üzere iki bilgisayar sağladı. 1986’daki donanım büyük ve ağır olduğu için, iki bilgisayar formülü öğretmenlere ve öğrencilere sürekli teknoloji erişimi sağlamanın tek yoluydu.

Bu seçenek, teknolojinin daha küçük boyutu, taşınabilirliği ve daha düşük maliyeti nedeniyle daha erişilebilir olacağı gelecekteki bir zamanı simüle etmenin bir yolunu sundu.

Proje öğretmenleri – hepsi okul bölgeleri tarafından seçilen gönüllüler – bir veya iki yıllık deneyime sahip acemilerden, sınıfta yirmi yıldan fazla deneyimli gazilere kadar değişiyordu. Projeye katılmadan önce çok az kişi teknolojiyle yakından çalışmıştı. ACOT personeli, öğretmenlere telekomünikasyon, temel sorun giderme ve elektronik tablolar, veri tabanları ve grafik programları gibi araç yazılımları hakkında eğitim verdi. ACOT ayrıca teknik ve eğitimsel yardım sağlamak için her sahada tam zamanlı bir koordinatöre fon sağlanmasına yardımcı oldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Nedir? – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

Teknoloji, müfredat boyunca öğrenmeyi desteklemek için bir araç olarak görülüyordu. Mevcut öğretim teknolojilerini bilgisayarlarla değiştirmek için hiçbir girişimde bulunulmadı. Bunun yerine proje sınıfları, bilgisayarların yanı sıra ders kitapları, çalışma kitapları ve manipülatif matematik materyalleri gibi çok sayıda öğretim kaynağı içeriyordu. ACOT sınıflarındaki çalışma prensibi, öğrenme hedefini en iyi destekleyen aracı kullanmaktı.

ACOT sınıflarına bilgisayarlar ilk kez tanıtıldığında, teknoloji sınıfa başka bir karmaşıklık katmanı ekledi; zaten çok çalışan ve stresli öğretmenlerin öğrenmesi ve yönetmesi için yepyeni bir dizi şey. Ancak proje devam ederken, öğretmenler teknolojiyi kullanmanın stratejik yollarını buldular. Öğretmenlerin kendileri değiştikçe öğretim ve öğrenimdeki kullanımı da değişti.

Araştırmacılar bu değişiklikleri beş aşamayı içeren bir öğretim evrimi modelinde tanımladılar: giriş, benimseme, uyarlama, sahiplenme ve icat. Bu modelde, öğretim önce teknoloji kullanılarak güçlendirilir ve daha sonra kademeli olarak öğrenciler için çok daha dinamik öğrenme deneyimleri ile değiştirilir.

Projeye başlayan öğretmenlerin bilgisayar teknolojisi konusunda çok az deneyimi vardı veya hiç yoktu ve çeşitli korku ve heyecan aşamalarındaydılar. İlk haftaları kutuları açmak, uzatma kablolarını çalıştırmak, kabloları çözmek, kart yerleştirmek, diskleri biçimlendirmek, ev bilgisayarlarını kontrol etmek ve genel olarak radikal biçimde dönüştürülmüş fiziksel ortamlarda düzen kurmaya çalışmakla geçirdiler.

Bu kaçınılmaz inisiyasyon sırasında, deneyimli öğretmenler bile kendilerini birinci sınıf öğretmenlerine özgü sorunlarla karşı karşıya buldular: disiplin, kaynak yönetimi ve kişisel hayal kırıklığı. Öğrencilerin bilgisayarlara erişimi ve yeni teknolojinin uyum sağlayıp sağlayamayacağı konusunda ciddi çekincelerini dile getirdiler. Diğer konulardan bunalan öğretmenler, öğretimi değiştirmek için çok az eğilim gösterdiler.

Bilgisayarların ilk gelişinden itibaren öğrenciler teknolojiye yüksek düzeyde ilgi ve merak gösterdiler. Öğrenciler bilgisayarlarda şevkle çalıştılar, bazen o kadar meraklandılar ki diğer sınıf etkinliklerine geçmekte direndiler. Bazı öğrenciler teknolojiye o kadar aşık oldular ki kağıt ve kalemle çalışmak istemediler.

Çocukların meraklı doğası genellikle öğretmenlere yaramazlık gibi görünüyordu. Örneğin, öğrenciler nasıl çalıştıklarını görmek için fareleri parçalara ayırdılar, bir diski gerçekten silip silemeyeceklerini görmek için mıknatıslarla deneyler yaptılar, öğretmenin yönetim sistemine nasıl gireceklerini veya istemeden ağda sorunlara neden olup olmadıklarını anladılar. Bu aşamada, öğrenciler teknolojiye karşı sürekli bir hayranlık gösterdiler, ancak öğretmenler bu heyecanı öğretme ve öğrenmeye fayda sağlamak için nasıl kullanacaklarını henüz bilmiyorlardı.

Herhangi Bir Alan Bulunamadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir