TEMATİK ÇOKLU YAYIN KONSEPTİ  – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

TEMATİK ÇOKLU YAYIN KONSEPTİ  – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

3 Haziran 2022 Çoklu yayın açma OBS çoklu yayın Web sitesinden canlı yayın nasıl Yapılır 0
Otomatik Metodolojiler

TEMATİK ÇOKLU YAYIN KONSEPTİ 

ALM alanındaki mevcut araştırma çalışmalarına bir örnek olarak, üyelerin göreli yoğunluğunu modellemeye yönelik yeni bir kavram demetlenmiş moddur. Grup modu, ilgili birçok ana bilgisayarın birbirinden nispeten uzak belirli kurumlarda olduğu tipik bir çok noktaya yayın senaryosu anlamına gelir.

Bir çok noktaya yayın grubunun üyeleri yerel olarak yoğun moddadır; ancak bu noktalar birbirlerinden uzaktır ve durumları küresel olarak seyrek moda benzer. Bu durum, ortak medya uygulamasının özel bir konusu olduğunda tipiktir. Bu iletişim modelinin tematik çok noktaya yayın kavramı (TMC) olarak adlandırılmasının nedeni budur. Tipik bir TMC senaryosu gösterilir.

Bir gruptaki grup üyesi ev sahipleri, belirlenmiş üyeleri (DM) yerel olarak seçer. DM, aralarındaki en kısa tek noktaya yayın IP tünellerini hesaplar. IP adreslerini ve aralarındaki en kısa tek noktaya yayın yollarını değiştirirler.

Bu şekilde, hepsi olası en kısa tek noktaya yayın yollarını bilir ve gruplar arası IP tünellerinin aynı topolojisini hesaplar. Önce en kısa tünel (STF) olarak adlandırılan bu uygulama düzeyinde yönlendirme mekanizması, ağ düzeyindeki MOSPF yönlendirmesine benzer. MOSPF yönlendiricileri bağlantı durumu bilgisini değiştirir, ancak STF durumunda, DM’ler yol bilgisini her bir diğer DM’ye UDP/IP yolları olduğu için değiştirir.

Artan bant genişliği nedeniyle, kullanıcılar İnternet üzerinden giderek daha fazla medya içeriği gönderiyor. İşbirlikçi uygulamaların da güçlü talepleri var. Bu nedenle gelecekte bir iletişim modeli olarak çok noktaya yayın kullanılacaktır.

Bununla birlikte, IP çok noktaya yayın ve uygulama katmanı çok noktaya yayın arasındaki seçim, açık bir soru olarak kalır. IP çok noktaya yayının en önemli avantajı, ALM’nin kolay dağıtımının tersine, ara düğümlerin güvenilir çalışmasıdır.

Sınırlı sayıda kullanıcısı olan ağ uygulamaları, multicasting teknolojisi olarak ALM’yi tercih edecek; bununla birlikte, çok sayıda kullanıcıya sahip (örneğin, medya akışı) kararlı, uzun vadeli uygulamalar, daha güvenilir doğası nedeniyle IP çok noktaya yayınını tercih edecektir. Sorunun bir diğer yanı, IP çok noktaya yayının kullanım oranından bağımsız olarak, karmaşık yönlendirme ve taşıma yöntemlerinin de ALM’de uyarlanmış olmasıdır.

Gelecekte, mevcut ağı daha verimli kullanmak için çok noktaya yayın alanında yeni uygulamalar ve yöntemler ortaya çıkacaktır.

Ortaya çıkan medya uygulamaları, büyük medya verilerini alıcılara verimli bir şekilde iletmek için çok noktaya yayın teknolojisini kullanır. Ağ düzeyinde IP çok noktaya yayının ve uygulama düzeyinde ana bilgisayar çok noktaya yayının temelleri sunulmaktadır.

Ana araştırma alanları, IP çok noktaya yayında geniş alan yönlendirme ve güvenilir çok noktaya yayın aktarım protokolleri ve ana bilgisayar çok noktaya yayında yeni bir uygulama düzeyinde yönlendirme protokolü ve iletişim konseptidir. İki temel çok noktaya yayın teknolojisinin avantajları ve dezavantajları karşılaştırılmıştır. Uygulanacak en faydalı teknolojinin seçilmesi, gerçek medya uygulamasının gereksinimlerine bağlıdır.

Mevcut Ağ Güvenlik Sistemleri

Ağ güvenliği, “ağ sunucularını, ağ kullanıcılarını ve çevresindeki kuruluşları korumaya yönelik bir dizi prosedür, uygulama ve teknoloji” olarak tanımlanır.

Ağ güvenliği ihtiyacı, veri iletişimi için dağıtılmış sistemlerin, ağların ve tesislerin tanıtılmasından kaynaklanmaktadır. İletişim ağlarının hızlı gelişimi nedeniyle iyileştirilmiş ağ güvenliği gereklidir. Ağ güvenliği, yazılım tabanlı araçlar, yani ağ güvenliği yazılımı kullanılarak sağlanır.

Bu makale, ağ güvenliği yazılımına güncel bir genel bakış sunar, yani konular ayrıntılı olarak ele alınmaz ve çoğu konu kısaca tanıtılır ve daha fazla çalışma için bırakılır. Ana amaç, ağ güvenliği yazılımının “son teknoloji ürünü”nü sunmak ve ağ kullanıcıları, BT uzmanları ve ağ güvenliği uzmanları tarafından ihtiyaç duyulan ilgili beceriler ve eğitim hakkında tartışmayı teşvik etmektir.


OBS çoklu yayın
Restream
Facebook ve Instagram aynı anda canlı yayın
Çoklu yayın açma
Restreamio nedir
Streamlabs çoklu yayın
Web sitesinden canlı yayın nasıl Yapılır
YouTube çoklu canlı yayın


KÖTÜ PROGRAMLARA KARŞI KORUMA

Kötü amaçlı yazılımlar, bilgi işlem sistemlerindeki güvenlik açıklarından yararlanır. Kötü amaçlı program kategorileri vardır.

İdeal koruma, önlemenin başarısız olduğu bu tür kötü amaçlı programların algılanması, tanımlanması ve kaldırılmasıyla birleştirilmesi gereken önlemedir. Koruma yazılımına genellikle virüsten koruma yazılımı denir:

• Birinci nesil
Dosyaları bilinen virüs “imzaları” için arayan ve yürütülebilir dosyaları uzunluk değişiklikleri için kontrol eden basit tarayıcılar.
• İkinci nesil
Buluşsal kurallar ve bütünlük denetimi kullanan tarayıcılar-
virüs enfeksiyonu bulmak için.
• Üçüncü nesil
Yürütülebilir dosyaları yazma modunda açma, dosya sistemi taraması vb. gibi virüs eylemlerini tanımlayan bellekte yerleşik “etkinlik tuzakları”.
• Dördüncü jenerasyon

Birçok farklı antivirüs tekniğini bir arada kullanan antivirüs yazılım paketleri. En son gelişmiş antivirüs tekniklerine örnekler, genel şifre çözme (GD) ve dijital bağışıklık sistemi (DIS) teknolojisidir.

Modern antivirüs yazılımının koruma seviyeleri şunlardır:

Ağ geçidi düzeyinde koruma, posta sunucusu ve güvenlik duvarı korumasından oluşur. Dosyalar ve komut dosyaları yerel bir ağa ulaşmadan önce virüsler algılanır ve kaldırılır. Dosya sunucusu düzeyinde koruma, sunucu yazılımından oluşur. Virüsler, ağ kullanıcıları dosyalarına/komut dosyalarına erişmeden önce bile algılanır ve kaldırılır.
Son kullanıcı düzeyinde koruma, iş istasyonu yazılımından oluşur. Dış savunma hatlarında tespit edilmeyen virüsler tespit edilir ve ortadan kaldırılır.

Antivirüs savunmasında derinlik elde etmek için tüm seviyeler birleştirilmelidir. Virüs tanımı veritabanları otomatik ve/veya manuel olarak güncellenmelidir.

GÜVENLİK DUVARI YAZILIMI

Güvenlik duvarları, bilgisayarları ve bilgisayar ağlarını harici güvenlik tehditlerinden korur. Güvenlik duvarı türleri şunlardır:

• Gelen/giden her IP paketine bir yazılım ve/veya donanım tarafından uygulanan filtreleme kuralı seti uygulayan ve ardından paketi ileten veya atan paket filtreleme yönlendiricisi. Çoğu TCP/IP yönlendiricisi, temel kullanıcı tanımlı filtreleme kurallarını destekler. Paket filtreleyen bir güvenlik duvarı, örneğin iki ağ kartına sahip bir bilgisayar gibi bağımsız bir ağ bağlantı aygıtı da olabilir.

• Uygulama düzeyinde trafik geçişi işlevi gören uygulama düzeyinde ağ geçidi (proxy sunucusu). Tipik bir uygulama seviyesi ağ geçidi, örneğin bir HTTP proxy’si, bir SMTP proxy’si, bir FTP proxy’si vb. gibi bir ağ bağlantısı üzerinde protokol yönelimli bir proxy sunucusudur. HTTP proxy, proxy aracılığıyla Web kullanımı için bir Web sayfası önbelleğidir.

• Tipik olarak TCP paketlerini içeriği incelemeden bir bağlantıdan diğerine aktaran devre düzeyinde ağ geçidi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir