Yüksek Öğretim ve İnternet – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Yüksek Öğretim ve İnternet – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

17 Ocak 2023 YÖK online eğitim son dakika yök'ten açıklama son dakika 2022 yök'ten açıklama son dakika üniversite 0
Lojistik Sağlayıcıları

Yüksek Öğretim ve İnternet

Uzun yıllardır, bilgi teknolojisi (BT), müşterileri bir işletmenin ürün ve hizmetlerini satın almaya ikna etmek için onlara değer katmanın yollarını bulmak için kullanılmıştır. Birçok eğitimci, mevcut sunum biçimlerini tamamlamak için İnternet’i kullanır.

Daha da önemlisi, İnternet, bu yeni, hibrit öğretim modu kullanılarak verilen konular ve kurslar için bir dizi katma değerli ek fayda sağlıyor. Katma değerli faydaların uygulanabileceği konu sunumunun iki yönü vardır ve bu, bir konuyla ilişkili idari görevler ve eğitim görevleridir.

Her iki durumda da BT çözümleri, bu görevlerden bazılarını tamamen veya kısmen işlemek için kullanılabilir. Eğitim sürecinin karmaşık ve çoğu zaman değişken doğası göz önüne alındığında, konu sunumunun her iki yönüne de yeterince hizmet edecek tamamen entegre bir çözümün bulunması nadirdir. Çoğu çözüm kısmidir, çünkü kilit bileşenler süreçte konu koordinatörüne yardımcı olmak için BT çözümleri tarafından hedeflenir.

BT’nin bu görevlere uygulanmasında elde edilen temel faydaları yakından incelersek, BT’nin benzer uygulamalarına sahip ticari kuruluşların elde edeceği faydalar ile güçlü bir paralellik vardır. Akademisyenler tarafından gerçekte aranan gerçek faydalar, BT çözümü için motivasyona bağlı olsa da, algılanan faydalar, benzer ticari uygulamaları ölçmek için kullanılan standart kategoriler kullanılarak sınıflandırılabilir.

Bu makale, katma değerin faydalarını, konu ve ders sunumu için yüksek öğretim eğitimcileri tarafından İnternet kullanımına çevirme olasılığını incelemektedir. Yüksek öğretimde ders ve konu sunumu ve katma değer için bilgi teknolojisinin kullanımı hakkında kısa bir tartışma yapılacaktır.

Bu kavramlar, İnternet’in yüksek öğretimde katma değer için nasıl kullanılabileceğini göstermek için bir araya getirilmiştir. Son olarak, bu kavramlar IS World liste hizmeti veren üyelerin katıldığı bir anketle test edildi.

Yüksek Öğretimde Ders ve Konu Verme Yönleri

Bu makalenin amaçları doğrultusunda, yazarlar yüksek öğretimden söz ettiklerinde, üniversite düzeyinde eğitimi kastederler. Kurs ve konu sunumunun eğitimsel ve idari bileşenler olmak üzere iki genel yönü vardır.

Bir konunun eğitimsel bileşeninin öğrencilere iletilmesi, konu koordinatörünün birincil sorumluluğudur ve bu görev, öğrencinin bakış açısından en görünür olanıdır. Bununla birlikte, bir konuyla ilişkili yönetim görevleri, konu koordinasyonunun önemli bir bileşenini oluşturur, ancak bu sorumluluklar öğrenciler tarafından hemen açık veya görünür değildir.

Konu sunumunun tüm yönlerinin mümkün olduğu kadar verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi esastır. Bu amaçla BT ve özellikle Web tabanlı çözümler, konu tesliminin her iki yönüne de uygulanabilir. Web tabanlı çözümlerin kullanıma uygun bir araç olduğu öğrenciler, öğretmenler ve akademik yöneticiler tarafından neredeyse evrensel olarak kabul edilmiştir.

Diğer avantajlar, bilginin yayılma kolaylığı, etkileşimi, gerçek zamanlı bir iletişim aracı olarak kullanımı ve metin, grafik, ses ve video kullanabilme yeteneğidir. Uygulamada BT çözümlerinin uygulanabileceği konu koordinasyonu ile ilişkili bir dizi idari görev vardır.


YÖK online eğitim son dakika
yök’ten açıklama son dakika 2022
YÖK Atlas
YÖK giriş
ÖSYM
yök’ten açıklama son dakika üniversite
YÖK uzaktan eğitim kararı
YÖK uzaktan eğitim kararı 2022


Bunlar şunları içerir:

• Öğrenci kaydı. Çoğu üniversitenin enstitü düzeyinde yönetilen bir öğrenci kayıt sistemi olsa da, genellikle kullanıcı hesabı oluşturma ve posta listelerinin derlenmesi vb. gibi kayıtla ilgili yerel görevler vardır. Bunlardan bazıları görevler otomatikleştirilebilir.
• Ödev dağıtımı, toplama ve not verme. Yazılı ödev, eğitimcilerin büyük çoğunluğu için temel değerlendirme birimi olmaya devam ediyor ve bu görevin çeşitli yönlerini bilgisayar ortamına geçirmek için birçok girişimde bulunuldu.
• Not dağılımı ve raporlama. Bunun için kullanılan teknikler, e-postadan parola korumalı Web tabanlı veritabanı aramasına kadar uzanır.
• Tüm öğrencileri önemli duyurulardan haberdar etmek. Duyuru panoları ve gelişmiş yönetilen tartışma araçları birçok sistemde bulunabilir.

Eğitim olarak görülen görevlerin çoğu, algılanan faydaları elde etmek için BT çözümlerini de kullanabilir. Bunlardan bazıları şunlardır: çevrimiçi sınıf tartışmaları; öğrenme; ders taslağı dağıtımı; seminer notları dağıtımı; öğrencilerin sorularını yanıtlamaktır.

Bunlardan kaçının gerçekten uygulandığı, öğretim görevlileri ve öğrenciler arasındaki yüz yüze iletişimin miktarı gibi bir dizi faktörle ilgili olacaktır. Bununla birlikte, bunların çoğu için İnternet’i kullanmak, öğrencilerin bildirileri yanlış yerleştirmesi ve personelin elindeki kopyaların tükenmesi gibi geleneksel sorunları çözebilir.

Tartışma yönetim sistemleri birçok Web tabanlı çözüme entegre edilmektedir. Bunlar genellikle bir dizi Web sayfası olarak kolayca uygulanabilen zincirleme tartışmalar olarak uygulanır.

Diğer araçlar, sohbet odalarını veya liste hizmeti olanaklarını içerebilir. Öğrenci sorularına yanıt, sınıf tartışmasının bir parçası olarak veya özel olarak iki forumda yer alabilir. Çevrimiçi özel tartışmalar genellikle en iyi şekilde bir e-posta tesisi aracılığıyla gerçekleştirilir veya bazı durumlarda, depolama ve iletme mesajlaşma sistemleri e-postanın yerini alabilir.

Gerçek öğrenme sürecine yardımcı olacak BT çözümlerini uygulamak zordur. Bunlar, akıllı ders sistemlerinden kolaylaştırılmış çevrimiçi öğrenmeye kadar değişebilir. Bununla birlikte, öğrenme sürecinde BT çözümlerinin ana kullanımı, geleneksel öğrenmeye ek olarak köprü metni tabanlı yapılandırılmış materyali sunmak için genellikle Web’in basit ve doğrudan kullanımıdır.

Verimlilik ve Katma Değer

Günümüzde BT’yi kuruluşlarda kullanmanın birkaç nedeni vardır:

  • Ticari faaliyetlerin desteklenmesi için. Bu genellikle iş operasyonunu daha verimli hale getirmek içindir (daha hızlı, daha ucuz ve daha doğru hale getirerek).
  • Daha karmaşık maliyet-fayda analizlerine izin vererek, karar destek araçları sağlayarak vb. yönetsel karar vermeyi desteklemek için. Stratejik avantajın desteklenmesi için. Bu, ürün ve hizmetlere değer katarak rekabet gücünü artırmak için bilgi teknolojisini kullanmanın bir yolu olarak üç jenerik stratejinin kullanılması anlamına gelir.

Bilgisayarların kullanımı birçok kuruluşta maliyet tasarrufu ve verimlilikte iyileştirmeler sağlayabilir. Genellikle, bilgi teknolojisinin yeteneklerinin, kuruluşlara mallarına değer katma fırsatı sağlamaya kadar uzanabileceğini kabul etmekle tanınırlar.

Değer, alıcıların bir ürün veya hizmet için ödemeye hazır oldukları miktarla ölçülür. Kuruluşların mallarına veya hizmetlerine değer katabilecekleri üç yol belirleyin (rekabeti geliştirmek için genel stratejiler olarak bilinir):

• En düşük maliyetli üretici olun.
• Eşsiz veya farklılaştırılmış bir mal üretin (sağlayarak
bir rakibin en azından bir süre için sağlayamayacağı veya karşılayamayacağı bir ürün veya hizmetteki değer). Bir kuruluş belirli bir özelliği ilk ortaya koyan ise, bir süreliğine rakiplerine karşı rekabet avantajı elde edebilir.

Ürünler ve/veya hizmetler arasında ayrım yapmak için bilgi teknolojisinin kullanılabileceği bazı yollar şunlardır:

• Kalite
• Ürün desteği
• Zaman
• Özel bir pazarın gereksinimlerini karşılayan bir mal sağlayın.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir