Program Sunumunun İzlenmesi – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Program Sunumunun İzlenmesi – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

24 Kasım 2022 PowerPoint Sunucu Görünümü Powerpoint Sunum KURALLARI Sunum sırasında yapılması gerekenler 0
Program Tipolojisi

Personel Ataması ve Eğitimi

Liverpool Üniversitesi çevrimiçi programlarında, öğretim esas olarak dünyanın dört bir yanında bulunan yarı zamanlı eğitmenler tarafından yürütülür. Bununla birlikte, tüm atamalar, kurum içi programlarda ders vermek üzere yerleşik olmayan personelin onayı için geçerli olan aynı prosedürler ve kriterler kullanılarak Üniversite onayına tabidir.

Tüm eğitmenlerin ilk olarak, yazılım platformunun kullanımı ve programda kullanılan metodoloji ve pedagojik yaklaşım hakkında bilgilendirildikleri 6 haftalık bir süre boyunca (çevrimiçi) bir eğitim programı üstlenmeleri gerekmektedir. Buna ek olarak, öğrettikleri ilk modülde eğitmen, rolü acemiye tavsiyelerde bulunmak ve rehberlik etmek olan bir akademik danışman tarafından denetlenir.

Program Sunumunun İzlenmesi

Özellikle eğitmenler ve öğrenciler kampüs temelli olmadığında, kalite güvencesinin önemli bir yönü, modül sunumunun izlenmesidir. İlginç bir şekilde, bunu etkili bir şekilde yapmak, kampüs içi eğitimden daha kolaydır. Liverpool Üniversitesi modelinde, personel ve öğrenciler arasındaki tüm önemli iletişimler, bir “sanal sınıf” içinde veya aracılığıyla elektronik ortamda yapılır.

Bu nedenle, modül işlenirken sınıfta “gizlenerek” ve/veya sonradan sınıfın kayıtlı geçmişini inceleyerek hepsi incelemeye tabi tutulur. Bu şekilde, e-Öğrenim Biriminin akademik personeli, uygun standartların ve kalite kriterlerinin karşılandığından emin olmak için her bir modülün sunumunu izler.

Modül izleyicisinin, öğrencilerden gelen geri bildirimlerin ve eğitmenin yorumlarının gözden geçirilmesini de içeren bir raporu tamamlaması gerekir. Bu raporlar, bir Çalışma Kurulu tarafından rutin olarak gözden geçirilir.

Değerlendirme Prosedürleri

Bu modeldeki değerlendirme, sanal sınıf kaydında yer alan tüm ilgili bilgilere erişimi olan modül izleyicisi tarafından kolayca denetlenebilir.

Değerlendirme sonuçlarının gözden geçirilmesi, modül sonu prosedürlerinin açık bir parçasıdır ve bunlar nihai olarak Birleşik Krallık çerçevesinde başka bir üniversiteden harici bir sınav görevlisini içeren Sınav Kurulu tarafından onaylanmaya tabidir.

Harici sınav görevlisinin ayrıca sanal sınıfa tam erişimi vardır ve bu nedenle uygulamada, yerinde öğretimde genellikle mümkün olandan daha ayrıntılı değerlendirme süreçleri ve standartları inceleme fırsatına sahiptir.

Deneyimlerimize göre, değerlendirme sürecinin sıkı yönetimi, eğitmenler çok çeşitli kültürlerden seçildiğinde önemlidir. Bu durumda, değerlendirme tutarlılığı ancak çok net derecelendirme tanımlayıcıları ve kriterleri tanımlayarak ve bunların yorumunun üniversitenin değerlendirme modeli içinde sıkı bir şekilde denetlenmesi konusunda ısrar ederek sağlanabilir.


Powerpoint Sunum KURALLARI
PowerPoint Sunucu Görünümü
PowerPoint sunum örnekleri
Slayt programı
Slayt kuralları
Etkili Sunum Teknikleri
Slayt programı ücretsiz
Sunum sırasında yapılması gerekenler


Öğrenci Kimliği ve İntihal

Kuruluşların çevrimiçi öğrenmeyi düşündüğü en çok sorulan sorulardan biri, katılımcıların kimliğinin nasıl doğrulanacağı ve ilgili intihale karşı korunma sorusudur. Bu bağlamda, sanal sınıftaki tartışmalar kilit bir rol oynar. Tartışmaya katılım, her öğrencinin etkili katılımını izlemenin bir yolunu sağlar ve kimliğe bürünme ve intihalin önlenmesine yardımcı olur.

Araştırmalar, çevrimiçi tartışmaya katılımın, harici kolaylaştırıcılar tarafından yönetilmedikçe nadiren tamamen etkili olduğunu göstermiştir ve kampüs içi derecelerin devam gerekliliklerine eşdeğer bir gereklilik haline getirilmesinin önemli olduğuna inanıyoruz.

Tüm iletişimlerin çevrim içi olması ve kaydedilmesi ve süresiz olarak saklanması, intihale karşı daha fazla koruma sağlar. Sanal sınıfta sunulan çalışmaların karşılaştırmalarını yapan programları uygulamak veya Web’de intihale karşı kontroller yapan hizmetleri kullanmak kolaydır.

Öğrenci Gelişimi ve Desteği

Çevrim içi tartışmalara katılma gerekliliği aynı zamanda öğrenci ilerlemesini izlemek için bir araç sağlar. Bir öğrenci programın gerekliliklerine ayak uyduramıyorsa, tartışmaya katkıları azaldıkça bu durum hızla ortaya çıkar. Bu noktada eğitmen müdahale ederek gerekirse araştırma yapabilir ve önlem alabilir.

Çevrimiçi derece programlarının kalite güvencesi için önemli bir ilke, mümkün olan her yerde, kampüste gerekli olduğu düşünülen prosedür ve yapıların bir çevrimiçi eşdeğerinin olması gerektiğidir.

Önceki tartışmanın ortaya koyduğu gibi, eşdeğer süreçler oluşturmak genellikle mümkündür, ancak bazı önemli farklılıklar ortaya çıkar ve vurgulanır. Geleneksel derse dayalı öğretimin bizim çevrimiçi öğrenme modelimiz ile karşılaştırılması, ikincisinin dezavantajına olmadığına inanıyoruz.

Çevrimiçi derece programları kampüs tabanlı eğitimin yerini almayacak olsa da, özellikle çalışan yetişkinlerin ihtiyaçları olmak üzere belirli talep alanlarını karşılayacak programlara yönelik güçlü bir gelecek eğilimi olacağına inanıyoruz.

Başarılı çevrimiçi yüksek öğretim programlarının örnekleri şimdiye kadar, özellikle Avrupa’da nispeten azdır. Geleceğin başarılı programlarının, teknolojik yönleri vurgulayan veya düşük maliyetli sunuma odaklanan programlar yerine pedagojiye odaklanan ve akademik standartlara ve kalite güvencesine öncelik veren programlar olacağına yürekten inanıyoruz.

Çevrimiçi derece programlarındaki kalite, genellikle kampüs içi özelliklerin bir kopyası olarak algılanır. Tersine, bazı açılardan çevrimiçi sunumun öğrenciler için öğrenme fırsatlarının kalitesini artırma fırsatı sağladığına inanıyoruz. Bu özellikle, öğrenme paradigması sanal sınıfta personel ve öğrenciler arasında yüksek derecede tartışma ve etkileşimi teşvik ettiğinde geçerlidir.

Diğer açılardan, özellikle akademik standartlarla ilgili olarak, kampüs içi derecelerle karşılaştırılabilirliği sürdürmek gerçekten gereklidir. Ancak burada kilit konular, standartların ve kalite kriterlerinin tanımıyla değil, bunları destekleyecek mekanizmaların oluşturulmasıyla ilgilidir.

Bu amaçla iyi tanımlanmış ve titiz izleme prosedürleri oluşturmanın gerekli olduğuna inanıyoruz. Yine, sınıf tartışmasını vurgulayan bir öğrenme ortamı, kalite yönetiminin birçok yönüne yardımcı olur.

  • Yapılandırmacılık: Öğrencilerin, sosyal etkileşimi içeren bir süreç aracılığıyla bir konuya ilişkin kendi benzersiz anlayışlarını oluşturdukları bir öğrenme biçimi;
  • Küreselleştirilmiş Eğitim: Hem öğrencilerin hem de eğitimcilerin küresel olarak dağıtılabileceği eğitim programları.
  • Yüksek Öğrenim Programı: Bir derecenin veya ilgili yeterliliğin tamamlanmasına yol açan süreçler, öğrenme materyalleri ve ilgili prosedürler ve tesisler.
  • Yönetilen Tartışma: Bir program eğitmeni tarafından denetlenen, kısmen yönetilen ve değerlendirilen tartışma.
  • Değerlendirmenin Denetlenmesi: Uygun standartların sürdürülmesini sağlamak için bir değerlendirme sürecinin harici gözetimi.
  • Çevrim İçi Öğrenme: Tamamen veya öncelikli olarak internet ortamı üzerinden yürütülen eğitim programıdır.
  • Eğitim Kalitesi: Programın, beklenen çıktıları ve standartları ile ilişkili olarak, öğrencinin öğrenmesini ve başarısını artırmadaki etkinliğine atıfta bulunur.
  • Standartlar (Eğitim): Kazanılan yeterlilikle ilgili olarak öğrenciler tarafından elde edilen başarı düzeyine bakın.
  • Sanal Sınıf: Öğrenme materyallerinin dağıtımı, sınıf tartışması ve işbirlikçi çalışma için internet aracılı bir forum.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir