Araştırmacı Arayüzü – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Araştırmacı Arayüzü – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

22 Ekim 2021 Bağlantı arayüzü ne demek Bilgisayarda arayüz nedir Discord arayüz nedir Mekanik arayüz nedir Telefonda arayüz ne demek Uygulama arayüzü ne demek Web arayüzü Nedir 0
Program Tipolojisi

Öğrenci Arayüzü

Öğrenci arayüzü tasarımındaki ana vurgu, tartışma sırasında gezinme problemlerini en aza indirmek ve özelleştirilmiş bir arayüz oluşturmaktı. Bu nedenle, öğrencilerin tartışmada hem problem çözücü hem de hakem olarak ikili rollerini sorunsuz bir şekilde entegre edebilecek bir arayüz tasarlamaya çalıştık.

Öğrenciler CoNet-C’de oturum açtıklarında, kendilerine atanan sorunları gözden geçirebilecekleri ve küçük gruplarıyla etkileşime girebilecekleri özelleştirilmiş bir ana sayfaya yönlendirilirler. Öğrenciler, grup üyelerinin adları ve tartışma oturumları arasında gezinerek belirli bir tartışma forumuna katılabilir. Üyelerin adlarına ve tartışma oturumlarına dayanan bu gezinme yapısı, öğrencilerin belirli bir forumu bulma konusundaki kafa karışıklığını azaltabilir ve konular veya forumlar arasında etkileşimi önleyebilir.

Özelleştirilmiş ana sayfa aracılığıyla öğrenciler ekranın üst kısmında kendi dikdörtgen kutularını bulabilirler; kalan kutular akranlarının alanlarıdır. Öğrenci kendi alanı içinde kendisine verilen problemleri gözden geçirebilir, bunlara kendi çözümünü oluşturup revize edebilir ve akranlarıyla çözümleri hakkında tartışmalara öncülük edebilir. Başkalarının çözüm alanlarına tıklayarak, akranlarının verilen sorunlara çözümlerini inceleyebilir ve tartışabilir.

Tüm etkileşimler için CoNet-C, öğrencinin belirli bir alanda okuma veya yazma yetkisini tanımlar. Örneğin, bir öğrenci kendi çözümünü revize edebilir; ancak aynı kişi akranlarının çözümlerini değiştiremez, sadece onları gözden geçirebilir. Bu nedenle, bu arayüz öğrencilerin tartışma konularına odaklanmasına ve akranlarıyla verimli bir şekilde etkileşime girmesine yardımcı olur.

Öğrencilerin çözümlerini tartışmalarına yardımcı olmak ve akranlarına yapıcı geri bildirim sağlamak için, yönlendirici olarak hizmet etmek üzere bir dizi yol gösterici soru tasarlanmıştır. Bu yönergeler, öğrencilerin akran çözümlerini iyileştirmeye yardımcı olabilecek kritik sorular ve yorumlar oluşturmasını kolaylaştırmak için tartışma aracına yerleştirildi. Bazı soru istemleri geneldi (örneğin, “Bununla ilgili spesifik örnekler verebilir misiniz?”) ve diğerleri daha spesifikti (“Tüm kimyasal uygulamaların lisanslı profesyoneller tarafından yapılması gerekseydi cevabınız nasıl değişirdi?”). bir dizi yanıttır.

Eğitmen Arayüzü

Eğitmen arayüzünün tasarımındaki ana odak noktası, küçük gruplar oluşturma, bireysel öğrencilere problem atama, tartışma oturumlarını planlama, tartışmaları izleme vb. gibi tartışma etkinliklerini yönetmede eğitmenin yükünü en aza indirmektir.

CoNet-C, tartışmaları yönetmek için eğitmenleri desteklemek için kapsamlı bir arayüz sağlar; Bu arayüz sayesinde, eğitmenler kolayca küçük gruplar oluşturabilir, öğrencilere bireysel sorular atayabilir, sınıf programlarına göre belirli bir zaman diliminde tartışma oturumları açabilir ve küçük grupların tüm tartışmalarını izleyebilir.

En önemlisi, CoNet-C, eğitmenlerin tartışma vakaları veya sorunları oluşturup gözden geçirebilmeleri ve bunları bireysel öğrencilere atayabilmeleri için bir veritabanı sağlar. Eğitmenler bir problem veya vaka veritabanı oluşturduğunda, problemler/vakalar sınıflarda tartışma için kullanılabilir.

Telefonda arayüz ne demek
Bilgisayarda arayüz nedir
Uygulama arayüzü ne demek
Arayüz nedir örnek
Web arayüzü Nedir
Bağlantı arayüzü ne demek
Discord arayüz nedir
Mekanik arayüz nedir

Araştırmacı Arayüzü

Araştırmacılar aynı arayüzü eğitmenlerle paylaşıyor; ancak, araştırma amaçlı bazı gelişmiş işlevler vardır. Araştırmacı arayüzünün tasarımındaki ana odak, tedavi kontrolü ve veri toplama gibi araştırma faaliyetlerine yardımcı olmaktır. Küçük gruplar oluşturmanın yanı sıra, araştırmacılar bireysel öğrencileri veya grupları deney veya kontrol gruplarına atayabilir ve farklı gruplar için farklı müdahaleleri manipüle edebilirler.

Böylece belirli tartışma oturumları sırasında öğrenciler çevrimiçi olarak farklı tedaviler alabilirler. Ayrıca, tüm öğrenci etkileşimleri ve çözümlerin oluşturulmasındaki gelişim süreçleri bir bilgisayar veri tabanında tutulmaktadır. Böylece araştırmacılar, kendi özel araştırma amaçları için gerekli tüm bilgileri alabilirler.

Örneğin, öğrenciler verilen problemlere yönelik çözümlerinin yalnızca en son sürümünü görebilirken, araştırmacılar (ve eğitmenler) çözümlerinin önceki tüm sürümlerini alabilir ve öğrencilerin çözümlerinin akran tartışmaları boyunca nasıl geliştiğini analiz edebilir.

Sürdürülebilir Teknoloji Nedir? – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

CoNet-C Sistem Yapısı

CoNet-C sisteminin üç temel yapısı vardır. Üç ana veri tabanı, öğrencilerin bilgilerini, tartışma problemlerini/vakalarını ve akran etkileşimlerini tutar.

Eğitmenler, bu veritabanlarını birleştirerek, öğrencilerin küçük grup akran tartışmalarına katıldığı belirli tartışma ortamları yaratır. Öğrenciler atanan tartışmalara katılırken, CoNet-C belirli kullanıcılar için özelleştirilmiş tartışma arayüzleri sağlamak için sürekli olarak bu veritabanlarına başvurur.

Tasarım Deneyi ve Uygulaması

CoNet-C, kolej çevrimiçi sınıflarında başarılı bir şekilde test edildi ve öğrencilerden, eğitmenlerden, teknik destekçilerden ve diğer paydaşlardan gelen geri bildirimlere dayanarak yeniden tasarlandı. Bu genişletilmiş yaklaşım, teknoloji yeniliklerinin gerçek bağlamlarda incelendiği ve yeniliklerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin öğrenme ve öğretmeyi geliştirmek için yinelemeli uygulamalar yoluyla kendilerini uyarlayabildikleri bir “tasarım deneyi” kavramına dayanmaktadır.

Bu yaklaşımla, eğitmenlere etkili tartışma ortamları düzenlemede yardımcı olmak için çevrimiçi bir araç geliştirildi; eğitmenlerin yeni teknoloji yeniliklerini günlük sınıf ortamlarına dahil etmelerine yardımcı olacak pratik yollar da bulundu.

Örneğin, not verme kriterlerinin doğrudan tartışmaya katılımla ilişkilendirilmesi gerekir. Kriterler, zamanında yanıt vermeye ve ilanların beklenen niceliğini ve kalitesini sağlamaya yönelik noktaları içermelidir. Tartışılacak vakalar veya problemler, farklı bakış açılarını teşvik edecek kadar açık uçlu olmalıdır. Çok basit veya odaklanmış (yani yalnızca bir doğru cevap) vaka sorunlarının sağlanması, sınırlı etkileşim ve tartışmaya yol açtı.

Araştırmalar, öğrencilerin ek yönlendirici sorulara nadiren başvurduklarını göstermektedir; bu nedenle, bazı öğrenciler yapıcı geri bildirim üretme sürecinde zorluklar bildirdiğinden, gelecekteki uygulamalar bu özelliği daha belirgin hale getirmelidir. Ek olarak, rehberliği kullanan öğrenciler, soru sormayı kolaylaştırdığını ve bunun da geri bildirimlerinin kalitesini artırdığını algıladılar.

Çoğu öğrenci, her bir ayrı vaka tartışması için çözümler yazmak ve gözden geçirmek daha kolay olduğu için genel bir tartışma aracına CoNet-C arayüzünü tercih ettiklerini bildirdi.

Eğitmen, vaka/problem veritabanının, vakaları/problemleri yeniden yazma veya yeniden gönderme ihtiyacını azalttığı için öğrencilere problem atamada zaman kazandırdığını bildirdi. Ayrıca CoNet-C’yi çevrimiçi tartışmalara ek olarak öğretme ve öğrenmeyi destekleyen bir araç olarak algıladı. Gelecekteki araştırmalar, genellemeyi desteklemek için CoNet-C’nin çalışıldığı bağlamları genişletmek ve öğrencilerin asenkron tartışmalardan nasıl öğrendikleri ve bu çabada yaşadıkları problemler ve süreçler hakkında ek veriler toplamak üzere tasarlanacaktır.

Herhangi Bir Alan Bulunamadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir