Müfredat – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Müfredat – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

8 Şubat 2022 Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Dersleri Bilişim Teknolojileri Dersi üniversite bilişim teknolojileri dersleri nelerdir 0
Yapay Veri Kümesi

Özellikle Seçilmiş Sonuçlar

Beş yüzden fazla öğrenci/öğretmen projesi TELMAE Öğrenme Nesnesi Deposu EDUPORT’ta yayınlanmıştır. Her öğrencinin çalışması (ders planı), ortak kullanıcılar, sözleşmeli yazarlar ve “P” seviyesindeki kurs eğitmenleri tarafından yapılan veya katkıda bulunan tüm çalışmalar gibi, iki bağımsız hakem tarafından incelenir.

Fizik ve kimya durumunda, hakemler fizik ve kimya uzmanlarından ve her konunun deneyimli öğretmenlerinden veya uzun süreli uygulamalı öğretmenlerden seçilir. Katkıda bulunulan projelerin tümü gözden geçirenler tarafından onaylanmamıştır; şimdiye kadar öğrencilerin projelerinin yarısı yayınlandı.

Sonuçlar – deneyim

Hizmet içi öğretmenlerin, seminerler sırasında yapılan laboratuvar çalışmalarıyla veya sanal ortamın yönetimiyle, destekleyici ortam veya çevrimiçi kursun kendisi ile ilgili büyük sorunları yok gibi görünmektedir. Öğrencilerin tutumları, öncelikle psikolojik engeller ve çalışmadan uzaklık (yetersiz öz disiplin) nedeniyle farklılık gösterir.

Genellikle, çalışmanın çevrimiçi kısmında sorunlara neden olan yavaş bir internet bağlantısıdır. Bu sorunlara rağmen, öğrencilerin çoğunluğu dersleri başarıyla tamamlayabilmektedir. Daha büyük öğrencilerden bazıları, kurs sırasında ilk kez yukarıda belirtilen engeli aşmayı başarır ve deneyimli öğretmenler oldukları için sonuçları diğer öğrencilere örnek olur.

Gözlenen en büyük hatalardan biri, öğrencilerin BİT’i sınıfta sadece kullanmak için kullanma “çabası”, öğrenmeye katkısı olsun ya da olmasın. Genel olarak, uzmanlığa, öğrenmeye aktif yapılandırmacı yaklaşıma ve BİT’in uygun alanlara ve öğrenme durumlarına “hassas” dahil edilmesine dikkat etmek çok önemlidir.

Uzaktan Eğitim Kursları İçin Bütünleşik Pedagojik Bir Yaklaşım: Müfredat, BİT ve Yönetim

Uzaktan eğitim kursları yoğun bir planlama gerektirir ve bu da müfredat, BİT ve kurs yönetimi gibi farklı alan ve seviyelerde bilgi ve uzmanlığın entegrasyonunu gerektirir. Bu makale, müfredat, BİT seçenekleri ve yönetim gibi süreç değişkenlerini entegre etmek için temel yönergeleri pedagojik araştırmalardan türeyen uzaktan eğitim ders planlaması için entegre bir yaklaşım sunmaktadır.

Operasyon modeli inşası, bu öğretim yönteminin dayattığı zorluklarla yüzleşmek ve belirli bir sosyo-kültürel ortamda BİT teknolojilerinden yararlanmak için her zaman ders özelliklerinin ve özelliklerinin tanımlanmasını gerektirdiğinden, uzaktan eğitim projelerinin her zaman bir araştırma faaliyeti içerdiği ileri sürülmektedir.

Pratik açıdan, ders uygulaması, farklı uygulama senaryoları ve ders özelliklerine uygun esnek bir müfredat modeline dayalı pedagojik odaklı kararlara odaklanır. Entegre yaklaşım, sınırlı BİT kaynakları olan çeşitli yüksek kapiler derslerde (beşeri bilimler, matematik, diğerleri) kullanılmıştır.

Uzaktan eğitim pedagojik modelleri, yüz yüze (F2F) eğitim hizmetlerinin sıklıkla bulunmadığı ve BİT kaynaklarının kıt olduğu veya nihayetinde kullanılamadığı uzak bölgelerde bile coğrafi olarak dağınık kitlesel eğitim taleplerini karşılamak için değerli bir öğretim yaklaşımı olarak ortaya çıkmıştır.


bilişim teknolojileri dersleri nelerdir
Yeditepe Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri sıralama
bilişim teknolojileri dersi
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Dersleri
Yeditepe Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri ders Programı
bilişim teknolojileri dersleri nelerdir
Bilişim Teknolojileri Dersi üniversite


Uzaktan eğitim kursları, hedefleri farklı taleplere ve yüksek kapilerliğe sahip geniş kitlelere odaklandığında, benimsenen pedagojik model ve BİT seçenekleriyle ilgili olarak ciddi zorluklarla karşı karşıya kalmıştır.

Bu yazıda, uzaktan öğrenmeye uyarlanmış esnek bir pedagojik modelin tanımı için, yüz yüze eğitim yöntemlerine göre uzaktan eğitim yöntemlerinin gerekliliklerinin göz önünde bulundurulması gerektiği tartışılmaktadır.

Ayrıca, pedagojik model ve benimsenen teknolojik seçenekler, sonuçta duruma göre hedef kitlenin özelliklerine ve belirli kurs özelliklerine göre ayarlanmalıdır. Kurs uygulaması ve işleyişi ile ilgili olarak, benimsenen yaklaşım ayrıca müfredat, BİT ve yönetim açısından entegre edilmelidir.

Bu ilkeleri örneklendirmek için, Salvador Üniversitesi – Unifacs tarafından geliştirilen ve benimsenen ve temel olarak beşeri bilimler, mühendislik ve bilgisayar bilimleri gibi alanlardaki yüksek lisans ve lisansüstü derslere yönelik pedagojik yaklaşım için belirli bir model sunulacak ve tartışılacaktır.

Tartışılan model, NUPPEAD’de (Uzaktan Öğrenme Araştırma Grubu) çok disiplinli bir ekip tarafından kurs uygulamasından önce geliştirilen bir araştırma etkinliği olarak geliştirildi ve kısaca, uzaktan öğrenmeyi uygulama sorunuyla ilgilenen gruplar için bir dizi yol gösterici ilke sağlamaya çalışıyor. çeşitlendirilmiş uygulama senaryolarında kurslar.

Entegre pedagojik yaklaşım kavramı ve ilkeleri

Entegre pedagojik yaklaşım kavramı, müfredat modeli, öğrenme yönetimi yaklaşımı, öğretim sistemi, teknolojik altyapı, lojistik ve ölçme ve değerlendirme yöntem ve prosedürleri gibi çeşitli proje planlama boyutlarını ve uygulama dinamiklerini entegre eden bir referans terimini temsil eder. Bu boyutların her biri, tanımlanmış kurumsal pedagojik ilkelere uygun olmalı ve bunun ötesinde, uzaktan eğitime özgü sınırlamaların üstesinden gelmelidir.

Özetle, önerilen bütünleşik yaklaşım, işbirlikçi çalışma, disiplinler arası yöntemler, özerk öğrenme ve anlamlı öğrenme gibi bir dizi genel temel ilkeye dayanmaktadır.

Müfredat modeli – öğrenme temel birimleri, tematik matrisler, akış ve modül

Entegre pedagojik yaklaşım için önerilen müfredat modeli, hedef ders profilini sağlamaya odaklanan çeşitli eklemli birimlerde yapılandırılmıştır.

Öğrenme temel birimleri, profesyonel oluşumun farklı adımları yoluyla geliştirilecek yetkinlikleri ve becerileri tanımlayan birimlere karşılık gelir. Tanımlanan her bir öğrenme çekirdek birimi, mesleki oluşum sürecindeki ana bölümlerin ve adımların belirli anlarını temsil eden ders ana alanlarına eşdeğer bir müfredat birimidir.

Temel öğrenme birimleri, “matris birimlerinin” bir kısmından veya tamamından oluşur ve eğitim sürecinin tüm anlarında teşvik edilecek ve geliştirilecek beceri ve yeterlilikleri tanımlar. Çekirdeğin kendi hedefleri vardır ve hem yatay (zaman bilgisi/akış) hem de dikey (müfredat tamamlama) düzlemlerde disiplinler arası yöntemler önerir.

Tematik matrisler, dikey olarak ifade edilen ve belirli müfredat tematik alanlarını tanımlayan disiplin kümelerinden oluşan müfredat birimleridir. Matrisler, disiplinleri ve ilgili içerikleri bilgi alanlarına ifade eder. Her matrisin kendi disiplinler arası amacı ve disiplinlerini ve hedeflerini etkin bir şekilde ifade eden içeriği vardır. Uzaktan eğitim müfredatları, uzaktan eğitim dersinin özelliklerine ve süresine göre sayısı ve süresi belirlenen matrislerden oluşmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir