Vaka Bazlı Öğretim – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Vaka Bazlı Öğretim – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

22 Ekim 2021 Bütüncül tek durum deseni Durum çalışması Aşamaları Durum çalışması nedir Durum çalışması örnekleri Örnek olay (vaka çalışması örnekleri) Vaka çalışması araştırma yöntemleri 0

Vaka Bazlı Öğretim İçin İşbirliği ve Müzakere Aracı

Vaka Temelli Öğretim için İşbirliği ve Müzakere Aracı, vaka odaklı küçük grup tartışmasını desteklemek için özel olarak tasarlanmış çevrimiçi bir tartışma aracıdır. Grup çalışmasına ve bilgisayarlarla öğrenmeye olan büyük ilgi, birçok akademisyeni, tartışma ve işbirliğini teşvik eden öğrenme ortamları oluşturmak için ağ teknolojisinin nasıl kullanılabileceğini keşfetmeye yöneltmiştir.

Birçok eğitmen ve tasarımcı, bülten tahtası sistemleri, sohbet teknolojileri ve e-posta gibi ortak İnternet teknolojilerine aşinadır. Yine de yazılım tasarımcılarının ve öğretim tasarımcılarının probleme dayalı öğrenme veya vakaya dayalı öğretim gibi belirli öğretme ve öğrenme etkinliklerini destekleyen çevrimiçi işbirliği ortamları geliştirmelerine yardımcı olacak çok az kılavuz vardır.

CoNet-C projesinin ana hedefi, aşağıdaki hedeflerin gerçekleştirilmesi yoluyla vakaya dayalı öğretimi desteklemek için uygun bir çevrimiçi tartışma ortamı sağlamaktır: öğrencilerin anlamlı küçük grup akran etkileşimlerine katılmalarını kolaylaştırmak, böylece çevrimiçi öğrenmelerini geliştirmek; küçük grup çevrimiçi tartışmalarını verimli bir şekilde yönetmede ve yönlendirmede öğretmenlere yardımcı olmak, böylece çevrimiçi öğretimlerini geliştirmek; ve araştırmacıların çevrimiçi tartışmaların deneysel çalışmasını verimli bir şekilde yürütmelerine izin vermek, böylece çevrimiçi araştırmalarını geliştirmek gerekir.

İnternet, çağdaş toplumda uzaktan öğretim ve öğrenim için en popüler dağıtım yöntemlerinden biri haline geldi. Mevcut öğretim modelleri, öğrencilerin bilgilerini ifade etmeleri ve üzerinde düşünmeleri, akranları ve öğretmenleri ile etkileşime girmeleri ve materyale birden fazla perspektiften yaklaşmaları için fırsatları vurgular.

Eğitimciler ve araştırmacılar, çevrimiçi öğrenme ve öğretmeyi geliştirmek için mevcut öğretim teorilerini ve bilgilerini çevrimiçi öğretim ortamlarına dahil etmeye çalışıyorlar. Çeşitli öğretim stratejileri arasında çevrimiçi tartışma, en popüler öğretim yöntemlerinden biri olmuştur.

Çevrimiçi öğretim gibi yüz yüze olmayan öğretim ortamlarında, çevrimiçi tartışma, öğretmenlerin öğrencileriyle etkileşime girmesi veya öğrencilerin birbirleriyle etkileşime girmesi için temel ve benzersiz bir yol sağlar. Çevrimiçi tartışmanın önemi nedeniyle, kolejlerde yaygın olarak kullanılan çevrimiçi ders yönetim sistemlerinin çoğu, öğretmenlerin belirli konular ve ödevler için tartışma forumları oluşturmasına olanak tanıyan çevrimiçi tartışma araçları sağlar. Tartışma forumlarında öğrenciler akranlarıyla fikir alışverişinde bulunabilirler.

Son zamanlarda, ortaöğretim sonrası düzeyde harmanlanmış veya karma kursların ortaya çıkmasıyla (yani, sınıf içi ve çevrimiçi öğrenme deneyimlerini harmanlayan kurslar), sınıflarını normal sınıflarda öğreten yerinde eğitmenler bile çevrimiçi tartışmayı genellikle tamamlayıcı bir öğretim yöntemi olarak kullanırlar.

Birçok eğitmen, sınıf içi tartışma için sınırlı zamanları olan daha büyük sınıflara sahip olduklarında, çevrimiçi tartışmanın küçük grup etkileşimini teşvik etmek için etkili bir öğretim yöntemi olabileceğine inanmaktadır. Bu nedenle, çevrimiçi tartışma, hem düzenli hem de çevrimiçi sınıflarda önemli bir öğretim yöntemi olabilir.

Çevrimiçi tartışmanın popülaritesine ve önemine rağmen, mevcut araçların genel amaçlı işlevsellikleri nedeniyle sınırlamaları vardır. Bu nedenle, öğretmenlerin kendi özel öğretim yöntemlerine ve hedeflerine uygun bir şekilde anlamlı tartışmalara rehberlik edebilecekleri belirli bir tartışma ortamı oluşturmaları zor olabilir.

Örneğin, öğretmenlerin öğrencilerin grup projelerini tamamlamak için birbirleriyle iletişim kurmasını istediği bir çevrimiçi tartışma ortamı, öğretmenlerin öğrencilerin çeşitli küçük vakaları veya sorunları gözden geçirmelerini ve küçük bir grup olarak tartışmalarını istediği bir tartışma ortamından farklı olmalıdır. Bu nedenle, çeşitli öğretim yöntemleriyle uyumlu, özelleştirilmiş çevrimiçi tartışma yetenekleri sağlayan tartışma araçları geliştirmek önemlidir.

Durum çalışması Aşamaları
Örnek olay çalışması örneği
Nitel araştırma Desenleri
Durum çalışması örnekleri
Vaka çalışması araştırma yöntemleri
Örnek olay (vaka çalışması örnekleri)
Bütüncül tek durum deseni
Durum çalışması nedir

Strateji Odaklı Yaklaşım – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

Projenin Hedefleri

CoNet-C projesinin genel amacı, vaka odaklı tartışmayı desteklemeyi amaçlayan bir çevrimiçi tartışma aracı geliştirmektir. Çevrimiçi tartışma aracının tasarımı ve geliştirilmesinde, en az üç ana kullanıcı grubu göz önünde bulundurulmuştur: öğrenciler, eğitmenler ve araştırmacılar. CoNet-C, bu üç farklı kullanıcı rolüne uyarlanabilir ve uyarlanmış olacak şekilde tasarlanmıştır.

Öğrenciler açısından CoNet-C, öğrencilerin tartışma için verilen problemlere veya vakalara odaklanmasına ve küçük grup tartışmalarına daha etkin bir şekilde katılmasına yardımcı olur. Tartışma aracı ayrıca öğretmenlerin çevrimiçi tartışmaları kolayca yönetmesi için tasarlanmıştır. Örneğin, öğretmenler belirli bir süre için küçük gruplar halinde bireysel öğrencilere belirli bir problem veya vaka atayabilir.

Son olarak, CoNet-C, çevrimiçi tartışmada deneysel çalışma yürüten araştırmacılar için tasarlanmış özellikler içerir. Araştırmacılar, çevrimiçi tedavi programlarını değiştirebilir ve özel bir arayüz aracılığıyla veri toplayabilir. CoNet-C, 1997 yılında Pennsylvania Eyalet Üniversitesi’nde Susan M. Land tarafından başlatılan İşbirliği ve Müzakere Aracı (CoNet) projesinin bir uzantısıdır. O zamandan beri, çevrimiçi öğretimin farklı yönelimleri için tartışma araçlarının çeşitli versiyonları geliştirilmiştir, üniversite düzeyinde proje tabanlı öğretim ve vaka tabanlı öğretim gibidir.

Tartışma Yönteminin Bir Prototipi

CoNet-C, Penn State’de Alfred J. Turgeon tarafından verilen çim yönetimi lisans dersi bağlamında uygulandı. Bu çevrimiçi sınıfta öğrenciler, çim yönetimine giriş düzeyinde bir dizi çevrimiçi ders modülü okudular. Modülleri tamamlarken çim yönetimi ile ilgili beş açık uçlu vaka problemi üzerinde çalıştılar.

Turgeon, CoNet-C’nin arayüz tasarımı için bir prototip haline gelen çim yönetimi sınıfı için değiştirilmiş bir yapboz tartışma yöntemi yarattı ve kullandı. Bu yaklaşımla, her öğrenci tartışma başlamadan önce dört ila altı kişilik küçük bir gruba atanır. Eğitmen, bir gruptaki farklı üyelere farklı vakalar veya problemler atar. Her üye verilen problem veya duruma kendi çözümünü üretir.

Daha sonra, küçük bir grup içinde, her üye kendisine atanan problemi ve çözümü akranlarıyla paylaşır. Her öğrenci, akranlarından gelen tüm soruları yanıtlayarak veya grup üyelerinin meydan okumalarına karşı kendi konumunu savunarak tartışmaya öncülük etmelidir. Tüm tartışmayı bitirdikten sonra, bir gruptaki tüm üyeler, o gruptaki diğerlerinden öğrendiklerine dayanarak ilk çözümlerini gözden geçirirler. Nihai çözümleri akranlarıyla paylaştıktan sonra tartışma oturumunu kapatırlar.

CoNet-C arayüzünün üç ana arayüzü vardır: öğrenci, öğretmen ve araştırmacı. Bunlar, yukarıda açıklanan yapboz yönteminde yansıtılan tartışma etkinliklerini desteklemek için tasarlanmıştır.

Herhangi Bir Alan Bulunamadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir