Ortak Çalışma Modeli – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri
Uzaktan Deneme İçin Ortak Çalışma Modeli
Bize göre, uzaktan deneylere derinden dahil olan yüksek motivasyonlu en az bir oyuncunun sosyal katılımı, böyle bir eşler arası ağın başarısının anahtarıdır. Nihai olarak farkı yaratan tam olarak insan/sosyal faktördür: kullanıcılar sistemin diğer ülkelerden insanlarla etkileşim kurma şansı yüksek olan büyük bir topluluğa açık olduğunu ve ayrıca ortak bir anlayış temeli olduğunu bilirlerse, yani Belirli bir uzaktan deneyde pratik çalışma tarafından ele alınan konular, daha sonra motivasyon artar ve uzaktan yaklaşıma yönelik şüphecilik seviyesi azalır. Daha yüksek motivasyon ve daha düşük şüphecilik kombinasyonu, şüphesiz uzaktan deney yapmanın eğitimsel değerini arttırır.
Uzak bir deneyle ilgili aktiviteleri tanımlamak için kullanılacak metodoloji çok önemli bir rol oynar. Akılda tutulması gereken ana konuların yapılandırılmasına rehberlik eden bir model gereklidir.
Bu sorunlar şunlardır:
— Katılımcı sayısı: laboratuvarın bireysel mi yoksa bir grup için mi olduğunu belirlemek için. Gruplar için öğrencilerin dağıtılmış bir senaryoda çalışacaklarını varsayıyoruz.
— Etkileşim araçları: olası tüm etkileşimler dikkate alınmalıdır (öğrenciler-öğrenciler, öğrenci-öğretmen, öğretmen-öğrenciler, öğrenci-içerikler).
— Diğer araçlar: Etkileşim araçlarının yanı sıra birçok başka araç da aktiviteyi destekler. Aşağıdakiler dikkate alınmalıdır: deneye (programa), tartışma forumuna, yazılı sohbete, sesli sohbete, video konferansa, içerik yönetimine vb. erişim için koordinasyon modülü. bunların yeri ve kullanımı.
Ayrıca, bu konuların doğrudan laboratuvar etkinliği ile ilişkili olduğunu akılda tutmak gerekir. Bunlar iki açıdan ayrılabilir; biri laboratuvarla ilgili içerik veya materyallerle ilgili, diğeri ise katılımcılar arasındaki etkileşimle ilgilidir.
Dersin içeriği ile ilgili olarak aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir:
a) deneyin teorik kılavuzu: için gerekli tüm teorileri dikkate alır.
deneyin anlaşılması ve uygulanması;
b) laboratuvar kılavuzu: adım adım gerçekleştirilmesi gereken faaliyetleri belirtir;
c) deney yardımı: teknoloji açısından yardım içerir. Deney arayüzüne dahil edilmelidir;
d) beklenen sonuçlar kılavuzu: Beklenen raporu, yani deneyin sonucunu (bölümler, format, teslimat talimatları vb.) belirtir.
Etkileşim için aşağıdaki unsurlar dikkate alınmalıdır:
a) İlk etkileşim: grup üyelerinin ilk kez birlikte çalıştıkları varsayılırsa, asenkron bir etkileşim düşünülmelidir. Her öğrencinin kendini tanıtacağı bir tartışma forumu oluşturulmalıdır. Ayrıca, sohbet ve video konferans araçlarıyla bir veya iki senkronize oturum düşünülmelidir. Bu ilk etkileşimin sonuçları, grup üyelerinin bilgisi, her öğrencinin üstlenmesi gereken rol ve görev ve küresel çalışma programıdır.
b) Deney sırasında etkileşim: Deney etkileşim arayüzünün yanı sıra senkron etkileşim araçları da dikkate alınmalıdır.
Bu model yakın zamanda bilgisayar bilimlerindeki uzak bir laboratuvar için uygulandı. UCTemuco’dan (Şili) ve ITESM’den (Meksika) öğrencileri içerir. LMS EDUCA, öğrenciler ve öğretmenler arasındaki etkileşim için kullanılıyor.
Ortak çalışma alanı
Ankara ortak çalışma alanı
İstanbul ortak çalışma alanları
Paylaşımlı ofis ne demek
Ortak kullanım ofisleri
Paylaşımlı Ofis sahibinden
Paylaşımlı ofis İstanbul
Ortak Çalışma Masası
Sonuç
Sonuç olarak, eşler arası uzak laboratuvarlar ağıyla ilişkili listelenen avantajlara ve zorluklara ek olarak, söz konusu uzak laboratuvarın türüne veya doğal koşullara bağlı olarak diğerlerinin de var olmasının veya ortaya çıkmasının mümkün olduğuna inanıyoruz. genellikle eski sorunları çözen ve her zaman yenilerini yaratan teknolojik gelişmeler. Mühendislik alanları için uzaktan eğitimde yeni olanaklar açılıyor. Bu yaklaşım, öğrenme sürecinin önemli bir yönü olarak deney gerektiren diğer alanlara genişletilebilir.
Güvenilirlik: Norveçli Öğrenciler Medya Çalışmaları Web Sitelerini Değerlendiriyor
Soyut. Bu makale, Norveçli üniversite öğrencilerinin web sitesi güvenilirliğine ilişkin değerlendirmelerini ve site yazarlarının metin tabanlı akademik bir site ve ticari destekli bir bilgi sitesiyle ilgili çıkarlarını incelemektedir. Akademik olmayan site sunum tasarımı ve geçerlilik açısından daha yüksek derecelendirilmiş olsa da, akademik sitenin bazı yönleri için güvenilirlik dereceleri daha yüksekti. Akademik seviye ile web sitesinin güvenilirliğine karar verme ve yanlış beyanları tespit etme güveni arasında negatif korelasyonlar ortaya çıktı.
İnsanlar World Wide Web’de okudukları bilgileri neden kabul ediyor veya inanıyor? Web kullanıcıları hangi temele dayanarak bazı bilgilerin kabul edilebilir veya uygulanabilir olduğunu, bazılarının ise kabul edilemez olduğuna karar verirler? Öğrenciler, eğitimciler ve genel halk web tabanlı bilgilere giderek daha fazla güvendiği için bu sorular özellikle önemlidir. Bu çalışmada, öğrenciler genel olarak web ve web sitelerindeki bilgileri değerlendirirken güvenilirlik (yani bilgi doğruluğu ve doğruluğu) tespitlerini araştırıyoruz.
Arka plan sağlamak için, bu alanda önceki araştırmalarda aşağıdaki ana noktalar ortaya çıktı:
• Eğitim seviyeleri, bir alanda daha yüksek eğitim almış olanlar (örneğin, bilim adamları) belirli içerikle, popüler medya kaynaklarını bu alanda daha az eğitim hazırlığına göre daha az derecelendirirken, güvenilirlik belirlemelerini etkiler.
• Üniversite düzeyindeki öğrenciler, “kazanılmış menfaatler” kavramı hakkında sınırlı bir anlayışa sahiptirler, özellikle de bunu web sitesi yazarlarının ticari olmayan/eğitimsel ilgi alanları ile ilişkilendirirler.
• Görünen o ki kültürel ve sosyo-politik bağlamlar, Singapur’daki çalışmalardan ortaya çıkan ve diğer kültürel bağlamlarda araştırılması gereken bir bulgu olan güvenilirlik belirlemelerini etkileyebilir.
Bu noktalara, özellikle de ikincisine yanıt olarak, bu çalışma Norveç’teki üniversite öğrencilerinin güvenilirlik yargılarını incelemektedir. Özellikle ilgi çekici olan kültürler arası boyutlar ve öğrencilerin farklı içerik alanlarındaki belirlemeleri, bilgi bilimi ve medya çalışmalarıdır.
Bu araştırmaya rehberlik eden bir soru, web sitesi bilgilerinin güvenilirlik yönlerini ve web sitesi yazarlarının veya bilgi kaynaklarının kazanılmış çıkarlarını, bilgi kaynaklarına daha az odaklanabilen diğer alanlardaki öğrencilere göre daha fazla dikkate alıp almadıklarıydı.
Katılımcılar
Katılımcılar Norveç’te bir üniversiteden 45 öğrenciden (25 kız ve 20 erkek) oluşmaktadır. Ortalama yaş 26.27 idi. Öğrenciler şu alanlardaydı: 27 bilgi bilimi, 16 medya çalışmaları ve 2 diğer alanlarda. On dördü B.A.’daydı. Programlarında 22, yüksek lisans programlarında ve 5 doktora programlarında yer aldı.
Ankara ortak çalışma alanı İstanbul ortak çalışma alanları Ortak çalışma alanı Ortak Çalışma Masası Ortak kullanım ofisleri Paylaşımlı ofis İstanbul Paylaşımlı ofis ne demek Paylaşımlı Ofis sahibinden