Mobil Olarak Derse Katılmak – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Mobil Olarak Derse Katılmak – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

10 Mayıs 2022 CANLI derse katıl Canlı derse katılmak için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz ne demek iPhone canlı derse giremiyorum 0
Proje Önlemleri

Mobil Olarak Derse Katılmak

Mitchell (2001), ARS’nin bireysel telefonlar aracılığıyla derse katılımı izlemek, anında işaretleme ve geri bildirim sağlamak ve sınıf süreçleriyle ilgili araştırma faaliyetlerini desteklemek için kullanılabilecek verileri toplamak gibi mekanik amaçlar için kullanılabileceğini öne sürmektedir.

McCabe, Heal ve White (2001), matematik öğrencileriyle Bilgisayar Destekli Değerlendirme (CAA) yaklaşımlarını desteklemek için bir ARS kullanmış ve bunun yalnızca mevcut CAA etkinliklerini güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda daha yüksek düzeydeki öğrencileri motive etmek için değerli bir araç olarak hizmet ettiğini düşünmektedir. öğrenme.

Hunt, Irving, Read ve Knight (2003), birinci yıl bilgi sistemleri ünitesinde, üçüncü yıl psikoloji dersinde karar verme konusunda ve ayrıca ikinci sınıf Eczacılık Fakültesi öğrencileriyle bir ARS kullanmıştır. Eczacılık dersinde sorular ARS üzerinden soruldu ve ortaya çıkan cevaplar tüm grup tarafından görüntülendi ve tartışıldı.

Buradaki kilit nokta, aranan şeyin mutlaka “doğru” bir cevap olmadığı, bunun yerine tüm olası cevapların ve bireylerin belirli bir cevabı seçmek için gösterdikleri nedenlerin incelenmesi ve araştırılmasıdır.

Öğrenciler, özellikle kullanım kolaylığı, seçimlerini yaptıktan hemen sonra cevapları tartışabilme yeteneği ve öğrencilerin daha fazla okumanın gerekli olduğu yerleri belirlemelerine yardımcı olması açısından sistem için heveslerini dile getirdiler. Daha da önemlisi, kullanımı hem kolay hem de eğlenceli buldular.

Bir ARS tarafından desteklenen vaka temelli yaklaşımları kullanan lisansüstü İKY ve MBA öğrencileri, katılım düzeyinin ve üretilen ve keşfedilen fikirlerin sayısının normalden daha fazla olduğunu ve bireysel kişiliklerin etkisinin büyük ölçüde azaldığını belirttiler.

Öğrenciler ayrıca teknolojinin kullanımının basit olduğunu ve bir dereceye kadar kullanıcılar için “görünmez” hale geldiğini gözlemlediler. Williams (2003) ARS kullanan bir MBA kursundaki öğrencilerin teknolojiyi güçlü bir şekilde desteklediğini ve sadece okuma veya dinlemeyi içeren pasif öğrenme yaklaşımları hakkında olumsuz görüşlere sahip olduklarını belirtmektedir.

Uhari, Renko ve Soini (2003), bir pediatri kursunda okuyan öğrencilerin %80’inin elektronik oylama sisteminin dersler sırasında öğrenmelerini ve gelişmiş sorgulamayı geliştirmeye yardımcı olduğunu hissettiğini bildirmiştir. Witt (2003), psikologlar için bir istatistik kursunda okuyan öğrencilerin %87’sinin tuş takımlarının kullanımında dezavantajlardan daha fazla fayda gördüğünü bulmuştur.


Canlı derse katılmak için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz ne demek
iPhone canlı derse giremiyorum
EBA
CANLI derse katıl
EBA CANLI derse katıl
EBA Giriş
EBA mobil uygulaması indir
EBA Canlı Ders


1995 yılında yazar tarafından yürütülen bir oturumda, öğrencilerin bir mühendislik dersini değerlendirmesini araştırmak için bir ARS kullanıldı. Öğrenciler, normal kağıt ve kalem yaklaşımı yerine bireysel tuş takımlarını kullanarak kurs geri bildirim aracının her bir maddesini puanladılar. Tüm maddeler tamamlandıktan sonra üzerinde tekrar çalışıldı, öğrencilere puanlarının dağılımı gösterildi ve yorum yapmaya davet edildi.

Puanları oluşturmak için kullanılan kriterlerin öğrenciden öğrenciye büyük ölçüde farklılık gösterdiği kısa sürede ortaya çıktı ve hangi ortak ve uygun kriterlerin olabileceği konusunda bazı tartışmalar yaşandı. Biraz tartışmadan sonra maddeler tekrar puanlandı ve ikinci veri setinde daha fazla fikir birliğinin olduğu görüldü.

Bu yaklaşım, öğrencilerin ders değerlendirmesinde kullanılan kriterlere ilişkin ortak bir anlayış geliştirmelerine fırsat vermiş ve böylece değerlendirme aracının daha tutarlı bir yorumunu üretmiştir. Öğrenciler, değerli bir deneyim olarak kursa ilişkin bireysel ve toplu görüşlerini tartışma fırsatı buldular.

Yazar, daha yakın zamanda bir İşbirlikçi Bilgi Sistemleri Yüksek Lisans kursunda akran incelemesi oturumunu desteklemek için ARS’yi kullanmıştır. Bu kursta öğrenciler küçük gruplar halinde işbirliği içinde konferans tarzı makaleler üretirler ve akran değerlendirmesi öğrenme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Akran değerlendirmesi başlangıçta özetleyiciydi ve kağıt tabanlı bir araç aracılığıyla gerçekleştirildi. Bir öğrenci önerisine yanıt olarak, kursun başlarında “tanısal” bir elektronik akran inceleme oturumu başlatıldı. Bu, öğrencilere, üzerinde anlaşmaya varılmış bir dizi grup performans göstergesine karşı akranlarının performanslarına ilişkin algılarının farkına varmaları için bir fırsat sunar.

Bu tanılama seansının kullanılması, sorunların ortaya çıkarılmasına ve tanımlanmasına, çözümlerin tartışılmasına ve herhangi bir büyük gerilim grupları etkilemeden önce geliştirilen eylem planlarına olanak tanır. Yazar ayrıca grupların bireylerin ve grupların nasıl performans gösterdiğini görmelerine ve genel olarak iletişim, güven, müzakere ve ekip çalışması konularının tartışılması için bir tetikleyici olarak hareket etmelerine olanak tanıyan bir “çölde kayıp” senaryosunu desteklemek için bir ARS kullanmıştır. 

Anonimliğin Faydaları

Bir dizi farklı kültürün temsil edildiği gruplarda, geleneksel yüz yüze ortamlarda bazı öğrencilerin “yüzünü kaybetme” korkusuyla cevap vermeme tehlikesi vardır. Bazı utangaç öğrenciler de büyük gruplarda engellenmiş hissedebilir ve bu nedenle tartışmaya katkıda bulunamayacaklarını hissedebilirler.

Bir ARS tarafından sağlanan anonimlik, potansiyel olarak dezavantajlı olan bu öğrencilerin öğrenme sürecine tam olarak katılmaları için bir fırsat sağlar. Yazar, küçük grup akran değerlendirme oturumlarında, denizaşırı öğrencilerin kişisel olarak zorlanmak yerine ekrandaki verilerle oldukça rahat konuşma eğilimi olduğunu fark etmiştir.

Sistem, öğrenci verilerinin bağlamsızlaştırılmasını öneriyor ve geleneksel yüz yüze akran değerlendirme oturumlarında deneyimlenenden daha açık bir tartışmaya izin veriyor. Öte yandan, anonimlik, öğrencilerin, tanımlanamayacaklarını bilerek güvenli bir şekilde verileri yaramaz bir şekilde girmeleri anlamına gelebilir.

Rakamlardan Daha Fazlası

Sınıf içi özetleyici testler için, ayrı tuş takımlarından sayısal veri toplamak için bir ARS kullanma yeteneği bariz bir varlıktır. Bununla birlikte, daha söylemsel öğrenme ortamlarında, verilerin dağıtım kalıpları, eleştirel tartışma için bir tetikleyici oluşturabilir.

Sorun, ortalama veya ortalama puanın ne olduğu değil, belirli bir veri modelinin neden yakalandığını belirlemeye çalışmaktır. Öğrencilerin puanlama modellerindeki farklılıklar, farklı dünya görüşleri veya verilerin yorumlanmasını önerir ve bu, yansıtma, görüşlerin paylaşılması, eleştirel düşünme ve derin öğrenme için bir fırsat sağlar.

Eğitim Paradigması

Bu teknoloji, herhangi bir konuda, herhangi bir eğitim düzeyinde ve herhangi bir eğitim paradigmasında kullanılabilir. ARS’nin mevcut kullanıcılarının çoğu için ortak görünen paradigma, yapılandırmacılıktır.

Yapılandırmacı yaklaşımlar, öğrenenlerin başkalarının görüşlerini pasif bir şekilde almak yerine kendi bilgilerini aktif bir şekilde inşa etmeleri gerektiği öncülüne dayanır. Bu süreç, öğrenicilerin eleştirel ve yansıtıcı davranışlarda bulunmasını gerektirir ve bu, sosyal anlam oluşturma sürecinin bir parçası olarak diğer bireylerle etkileşimlere yanıt olarak gerçekleşir.

Öğretim açısından vurgu, bilgi dağıtım mekanizmaları olarak derslerin olduğu “sahnede bilge” modelinden uzaklaşarak, hakim görüşlerin sorgulanması veya gerekçelendirilmesi üzerine odaklanılan “yan kılavuz” modeline doğru hareket eder. Yaklaşım, öğrencileri yeni deneyimlere ve düşünme biçimlerine maruz bırakır ve kendi fikirlerini incelemelerine ve bu fikirlerin ışığında yeni deneyimlerin ne ölçüde anlamlı olduğunu belirlemelerine olanak tanır.

Ayrıca, deneyimledikleri şeyler için olası alternatif açıklamaların sayısını göz önünde bulundurmaya ve bir dizi farklı bakış açısının yararlılığını değerlendirmeye teşvik edilirler.

Bu kritik süreç, yapılandırılmış bir öğrenme ortamında, “iddiaları desteklemek için öne sürülen gerekçelendirme argümanları”, sahip olmaları beklenebilecek yapılarda, iddia ettikleri değerlerde ve derecelendirme hakkında belirlediğimiz yollarda gerçekleşebilir. değerlendirmek ve eleştirmek”. ARS, bu tür yaklaşımlar için değerli bir destek mekanizması sağlayabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir