Siber Etikteki Temel Sorun – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Siber Etikteki Temel Sorun – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

19 Nisan 2022 Bilişim etiği Öğretimi Etiğin temel kavramları kaç maddeden oluşur Genel etiğin ilgi alanları Nelerdir İnternet Etiği ihlal edilirse ne olur 0
Amortisman Süresi

KRİTİK MESELELER

Bir oynatma gecikmesi kontrol mekanizmasının dalgalanan ağ koşullarına uyum sağlamasına izin vermek için sessiz aralıklara duyulan ihtiyaç, önceki bölümde açıklanan üç İnternet ses mekanizmasının hepsinde ortaktır. Bu, açıklanan tüm kontrol şemalarını, sonraki konuşmalar arasında ara sessizlik dönemleri olan sese dayalı konuşma sesi için özellikle uygun hale getirir. Aslında, sessiz aralıkların varlığı, playout gecikmesinin bir talkpurt’tan diğerine dinamik olarak ayarlanmasına izin verir.

Bu nedenle, bu mekanizmaların etkinliğini ve uygulanabilirliğini değerlendirmek için, tipik insan vicdanında yeterli (ve yeterince uzun) sessiz aralıkların oluşup oluşmadığını anlamak için karşılıklı konuşma/sessizlik özelliklerinin doğru bir modeli gereklidir. 

Bunu göz önünde bulundurarak, Roccetti, Ghini ve Pau (2001), ses paketi iletim gecikmesindeki değişiklikleri karşılamak için alıcıda kullanılmak üzere insan konuşma konuşmasında yeterli miktarda sessiz aralık oluştuğunu gösteren bir simülasyon çalışması yürütmüşlerdir. 

Özellikle, simüle edilmiş iki taraflı bir saatlik paketlenmiş konuşma içindeki toplam sessiz aralık miktarının, ses paketleme aralığına bağlı olarak yaklaşık %63-66 olduğu gösterilmiştir.

Ayrıca, bu çalışmada elde edilen bir diğer önemli sonuç, seçilen paket ses boyutu ne kadar küçükse, toplam sessizlik periyotlarının o kadar fazla artması ve ortalama talkpurt uzunluğunun azalmasıdır. Bunun yerine, paket boyutu ne kadar büyük olursa, görüşmenin ortalama süresi o kadar uzun olur.

Görüşmelerin miktarına ve süresine ilişkin ana sonuçlar, sırasıyla paketlenmiş görüşmelerin toplam miktarının (süresi sabit bir miktardan daha küçük olan) ve görüşmelerin yüzdesinin (uzunluğu sabit bir süreden daha küçük olan) olduğu özetlenmiştir. miktar) bildirilir.

İnsan konuşmasında araya giren sessizlik sürelerinin süresi, ses paketi iletim gecikmelerinin alıcı değişikliklerine uyum sağlamak için yapay olarak azaltılabildiği veya uzatılabildiği için, yanıtlanması gereken bir diğer önemli soru, bir insan konuşmasında araya giren sessizlik sürelerinin ortalama uzunluğu ile ilgilidir.

Bu amaçla, elde edilen tüm sessizlik sürelerinin toplam miktarı içindeki sessiz sürelerin (sabit bir miktardan daha uzun) yüzdesi rapor edilmektedir. Paket boyutu ne kadar büyükse, ortalama sessizlik süresinin de o kadar büyük olması özellikle ilgi çekicidir.
Sonuç olarak, rapor ettiğimiz sonuçlar, insan konuşmasında (yani sessiz aralıklarda) karmaşık İnternet ses kontrol mekanizmalarından başarılı bir şekilde yararlanmak için yer olduğunu göstermektedir.

GELECEK TRENDLERİ

İnternet telefonu üzerine yakın zamanda yapılan bir inceleme, önemli araştırmalara rağmen, hizmet kalitesi (QoS) endişeleri nedeniyle fiili dağıtımının gerçekten sınırlı olduğunu göstermektedir. Son çalışmalar, İnternet konuşma iletimi için uyarlanabilir alıcı tabanlı tampon stratejilerinin tasarımıyla ilgili temel sorunları şu şekilde özetlemektedir: i) İnternet paket kaybı, gecikme seğirmesi ve en iyi çaba gerektiren ağlar üzerindeki konuşma bozulması etkileri ciddi bir sorun olmaya devam etmektedir. 


İnternet Etiği ihlal edilirse ne olur
Dijital etik örnekleri
internet etiği
internet etiği nedir
Bilişim etiği Öğretimi
Genel etiğin ilgi alanları Nelerdir
Etiğin temel kavramları kaç maddeden oluşur
Etiğin temel ilkeleri


Bu amaçla, İnternet gecikme çalışmalarının daha fazla analizi yapılmaktadır; ii) uyarlamalı alıcılar içinde uygulama gecikmesi veya arabelleğe alma gecikmesinin optimal uygulaması hakkında daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır ve son olarak, iii) İnternet konuşma uç noktalarındaki donanım/yazılımın neden olduğu belirsizlikler için daha fazla analiz gereklidir.

Dalgalanan ağ gecikmelerinin varlığında gecikme uyarlaması, İnternet üzerinden gerçek zamanlı konuşma iletimi için ses kalitesini belirlemede çok önemli bir konudur. Bunu göz önünde bulundurarak, tipik yaklaşım, paket oynatma gecikmesi ve paket oynatma kaybı arasındaki değiş tokuşu en aza indirmek için ses uygulamasını ağ koşullarına dinamik olarak uyarlamaktır. Performans rakamları, İnternet üzerinden insan konuşma iletimi için bu mekanizmaların yeterliliğini göstermektedir.

Siber Etikteki Temel Sorunu Hikayeler Yoluyla Ele Almak

Siber etikteki temel sorun, pek çok kişinin düşündüğü gibi, bireysel gizliliği koruma, yazılım korsanlığını önleme veya bilgisayar programcılarını kurdukları sistemlerin sorumluluğunu almaya zorlama sorunlarının nasıl ele alınacağı değildir. Bunlar elbette siber etiğin meşru kaygılarıdır, ancak asıl sorun, herhangi bir yanıtın sonuçları önceden bilinemezken, bu konularla ilgili olarak yapılacak doğru şeyin ne olduğuna nasıl karar vereceğinizdir.

Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, siber etikteki temel sorun, teknolojinin sonuçlarının ve herhangi bir etik standardın etkisinin zaman çerçevesinde bilinemeyeceği, hızla gelişen bir teknoloji tarafından tanımlanan profesyonel bir alanda etik standartları nasıl oluşturacağınızdır. hangi standartlarda oluşturulmalıdır?

Hikayeler bu sorunu çözmede çok önemli bir rol oynamaktadır. Spesifik olarak, hikayeler, şu anda tüm sonuçları bilinmeyen etik sorunları keşfetmenin bir yolunu sağlar. Ancak bu iddiayı haklı çıkarmak için birkaç kelimelik açıklama yapmak yerinde olacaktır.

“Öykü” kelimesi, farklı insanlar için birçok farklı şey ifade eder. Örneğin, çocuklarınızdan biri size köpeğinizin komşunun kedisini yediğini söylerse, “Bu doğru mu, yoksa bu sadece bir hikaye mi?” diye sorarak bu iddianın doğruluğunu sorgulayabilirsiniz. Bunun anlamı, gerçek olduğu ve hikayeler olduğudur.

Ve eğer bu bir hikayeyse, gerçek olamaz. Ancak doğruya karşı hayali, doğruya karşı yanlış ile aynı şey değildir; ve bir hikaye tamamen hayali olmakla birlikte önemli gerçekler içerebilir. Kesin entelektüel gerçekler arıyorsak, belki de hikayeler keşif için en iyi araç değildir.

Bununla birlikte, bir fenomeni tam olarak anlamadığımız için anlayışımızın belirsiz olduğu veya fenomenin olası bir dünyada var olduğu için incelemeye açık olmadığı alanlarda, hikayeler anlayışımızı geliştirmede çok önemli bir rol oynar.

Bu argümana daha ince bir nokta koymak gerekirse, bilim ve mantık bize neyin olabileceğini veya daha da önemlisi ne olması gerektiğini söylemekte sefil bir şekilde başarısız oluyor. Bu iki alanda hikayeler, entelektüel keşifler için güçlü araçlardır.

Mevcut tartışmanın amaçları için bir hikaye, bir dizi karakterin deneyimlediği ve bir dizi eylem veya olaya tepki verdiği ve bunu yaparken bir anlatı ile birbirine bağlanan bir dizi gerçek veya hayali olayın bir yorumu veya anlatımıdır. insan karakteri veya durumu hakkında bir şeyler ortaya çıkarmak. Siber etikteki konuların araştırılması için hikayelerin değerini görmek için, önceden üç argüman yapılmalıdır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir