Açık Altyapı – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Açık Altyapı – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

10 Ocak 2022 E-ticaret altyapı paketleri e-ticaret altyapı sağlayıcıları Teknolojik altyapı nedir Web sitesi altyapısı 0
Lojistik Sağlayıcıları

Açık Altyapı

Esnek, ayarlanabilir ve aynı zamanda çok sayıda dijital medya ve bunların yapılandırılması ve bağlanması ile ilgilenen bir mimari tasarlarken, iletişim kanalları üzerinden idari veri tabanlarından çeşitli özel sistemler altyapısına entegre edilebilir hale getirmek yararlıdır. içerik sunucularına. Çeşitli sistemlerle ve bunlar arasında etkileşim için açık protokollerden oluşan bir altyapı, bu gereksinimin üstesinden gelebilir.

Bireysel kullanıcılar için özelleştirilmiş ortamlara odaklanan bir mimarinin bir başka yönü, kullanıcıların tercih ettiği araç ve uygulamaların desteklenmesi talebidir. Kullanıcıların zaten alışkın olduğu istemci yazılımını kullanabilmek, yeni teknolojiye uyum sağlama ihtiyacını azaltır ve yeni kullanıcılar tarafından kabulü büyük ölçüde artırır.

Bu ortak arayüzlere açılma yaklaşımı aynı zamanda diğer yerleşik sistemlerle temel düzeyde entegrasyon sağlar. Bu düzeyde sunucuyla etkileşim, desteklenen her protokolün açık amacına odaklanan çok özeldir. Böyle bir mimarinin tüm işlevselliğini açan daha genel ve esnek erişim modlarını desteklemek için, uzak nesne ve yöntem erişimi veya teknik terimlerle uzak yöntem çağırma sağlayan bir açık protokol tanımlanmalıdır.

Arayüzler

Ağ protokolleri ile ilgilenen modüllerin en öne çıkanı, sTeam sunucusunun bir web sunucusu olarak işlev görmesini sağlayan HTTP (Köprü Metni Aktarım Protokolü) modülüdür. Bir XML/XSL ayrıştırıcı modülüyle birlikte, aynı veriler üzerinde farklı görünümler sağlamak için web sayfaları şablonlardan dinamik olarak oluşturulabilir. Bu, sunucu tarafından web tarayıcıları aracılığıyla bilgi alanları üzerinde özel görünümler sağlamak için kullanılan mekanizmadır.

Wiki’lerin internette giderek daha popüler hale gelmesiyle, wiki sözdizimiyle yazılmış belgelerin olağan şekilde görüntülenmesi, oluşturulması ve düzenlenmesi için bir wiki bileşeni kurduk. Wikilerin ana odak noktası, metin belgelerinin hızlı ve kolay ortaklaşa düzenlenmesi olduğundan, herhangi bir CSCW sistemine ideal bir katkı gibi görünmektedir. Steam’in sanal bilgi alanlarına odaklanması nedeniyle, wikilerin temel, düz yapısını bilgi alanlarının hiyerarşik yapısını kolaylaştıracak şekilde genişlettik.

İnternette popülerlik kazanan bir diğer özellik ise RSS (Really Simple Syndication) beslemeleridir. Bunlar genellikle haber beslemeleri için standart bir yöntem olarak kullanılır, ancak sTeam’de nesne deposundaki her nesne, belgede yapılan değişikliklerin geçmişini içeren kendi RSS beslemesini sunar.

Bu, kullanıcılara yerleşik istemci yazılımları (e-posta istemcileri veya web tarayıcıları gibi) aracılığıyla erişilebilecek ek bir farkındalık aracı sağlar. Ek olarak, HTTP aracılığıyla içerik yayınlamak için sunucu, kayıtlı kullanıcıların sunucunun dahili bir web görünümüne erişmesine izin vermek için SSL (Güvenli Yuva Katmanı) aracılığıyla güvenli bağlantılar sunar, yine özel görünümler seçeneğiyle.

HTTP dışında FTP (Dosya Aktarım Protokolü), dosyaların internete yüklenmesi ve indirilmesi için en yaygın protokoldür. Daha yeni WebDAV (Web tabanlı Dağıtılmış Yazma ve Sürüm Oluşturma), uzak dosya havuzlarına daha kolay erişim için ortak bir protokoldür. WebDAV, istemcilerin (çoğunlukla işletim sisteminin kendi dosya tarayıcısı) yerel sabit disklerle aynı arıza aygıtındaki uzak dizinlere erişmesini sağlar. WebDAV, kolay kullanımının yanı sıra bir dosya revizyon sistemi sunar. Her iki protokol de çekirdek modülleri aracılığıyla desteklenir, böylece yerleşik istemci yazılımı, tıpkı bir dosya sunucusu veya uzak dosya sistemi gibi nesne havuzuna erişmek için kullanılabilir.


e-ticaret altyapı sağlayıcıları
E-ticaret altyapı paketleri
e-ticaret altyapı sağlayıcıları derneği
Web sitesi altyapısı
e-ticaret altyapısı nedir
Teknolojik altyapı nedir
İyzico müşteri Hizmetleri
İyzico Entegrasyon


Diğer modüller SMTP (Basit Posta Aktarım Protokolü) ve IMAP (İnternet İleti Erişim Protokolü) desteği sağlar, böylece sunucu e-posta gönderebilir ve kullanıcılara sTeam’de alınan iletilere erişim sunabilir. Bunlar açık, standartlaştırılmış protokoller olduğundan, sunucuya erişmek için isteğe bağlı e-posta okuyucuları kullanılabilir, bu da kullanıcıların zaten günlük işlerinde kullandıkları yazılımı kullanabilecekleri anlamına gelir.

Her kullanıcının ve grubun adı aynı zamanda sunucuda bir e-posta adresi işlevi görür, böylece e-postalar tek kullanıcılara veya gruplara gönderilebilir ve herhangi bir ek idari işlem olmaksızın basit posta listeleri oluşturulabilir. Nesne deposundaki bilgi alanları ve belgeler bile e-posta alıcıları olarak işlev görür. Belgelere gönderilen e-postalar ek açıklamalar olarak eklenirken, bilgi alanlarına gönderilen e-postalar eklerini bilgi alanına yeni nesneler olarak yerleştirir. Aynı şekilde, bilgi alanlarına IMAP erişimi, içinde depolanan nesnelere erişim sağlar.

Eşzamanlı İşbirliği

Sunucuyla etkileşim için yerleşik yazılımları kullanma olasılığı, zaten alışkın oldukları programları kullanabildikleri için kullanıcılar için kesinlikle büyük bir avantajdır. Ancak, bu programların hiçbiri eşzamanlı işbirlikçi çalışma için destek sağlamaz. Buna uyum sağlamak için, paylaşılan beyaz tahta olan Java tabanlı istemci yazılımı geliştirdik.

Paylaşılan beyaz tahta istemcisi, bilgi alanları üzerinde iki boyutlu, uzamsal bir görünüm sağlar. Paylaşımlı beyaz tahta, sunucu tarafından sağlanan sanal ortam içindeki nesnelerin, odalar, konteynerler ve bağlantılar aracılığıyla konumlarının yanı sıra, içeriklerinin iki boyutlu olarak düzenlenebildiği odalar üzerinde bir görünüm sağlar. Gerçek bir beyaz tahtada olduğu gibi, düzenlemeyi güçlendirmek için metin, çizgiler, kutular ve diğer grafiksel temel öğeler kullanılabilir.

Paylaşılan beyaz tahtanın vurgusu açıkça senkronize işbirliğine dayanmaktadır. O anda aynı odada bulunan kullanıcıların listesine (paylaşılan beyaz tahta istemcisi, web arayüzü, IRC veya başka bir istemci aracılığıyla) ve o oda için bir sohbet büyüsüne ek olarak, beyaz tahta ile etkileşim anında görülebilir. gerçek zamanlı olarak diğer kullanıcılar. Bir kullanıcı beyaz tahtadaki nesneleri hareket ettirirse, bu hareket, paylaşılan beyaz tahta aracılığıyla o anda aynı odada bulunan kullanıcılara anında gösterilir. Beyaz tahtaya yazılan sohbet mesajları, web tabanlı Java sohbetinde veya harici sohbet istemcilerinde de görünür ve bunun tersi de geçerlidir.

Mekansal düzenlemeyi, paylaşılan beyaz tahta ile çalışmayan kullanıcılara sunmak için, mekansal düzenlemeyi web tarayıcıları veya web tarayıcıları tarafından desteklenen standart bir grafik formatı olan SVG (Ölçeklenebilir Vektör Grafiği) olarak görüntüleyen yeni bir web arayüzü görünümü oluşturduk. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir