Bilgi Alanı İçin Arayüz – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

Bilgi Alanı İçin Arayüz – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptıarma Ücretleri

14 Ocak 2022 Kullanıcı arayüz Nedir Telefonda arayüz nedir? Web arayüz örnekleri 0
Kilitlenmeyi Çözme Tekniği

Öğrenme Alanları

Sanal öğrenme alanını, dijital teknolojilerin aracılık ettiği öğrenmenin gerçekleştiği sosyal, kültürel, entelektüel bir yer olarak anlıyoruz. Önerimiz, bir yapılandırma metaforu altında tasarlanmış bir arayüz ile birbirine bağlanan iki tamamlayıcı, entegre sanal öğrenme alanını içermektedir.

İki boşluktan ilki bilgi alanıdır. İçerik alanı, gerekli ve tamamlayıcı okuma, organize ve sistematik bilgi, referanslar, daha fazla analiz ve tartışma için materyal, vakalar ve örnekler, öğrencilere yazılı ve multimedya materyallerinde sunulur, öğretmen/yazar tarafından tasarlanır ve hazırlanır (başlangıçta) . Öğrenciler bu kaynaklara internete bağlı bir bilgisayar kullanarak arayüzümüz üzerinden erişirler.

İkincisi, etkileşim alanıdır. İletişim, tartışma, münazara, işbirliği, işbirliği, kolektif inşa için bir alan, etkileşimdeki tüm eğitim ajanlarına açık – öğretmenler, yazarlar, öğretmenler, davetli katılımcılar. Bazı temel teknik özellikler karşılandığı sürece, bu amaçla üniversite tarafından geliştirilen veya ticari sanal ortamlar kullanılabilir.

İki öğrenme alanı arasındaki entegrasyon etkinlikler aracılığıyla yapılır. Bu önerinin etkinlik temelli olduğu söylenebilir, ancak ilk bakışta içerik temelli ya da tartışma yönelimli olduğu izlenimi verse de, birinci ya da ikinci mekan yalıtılmış olarak görülüyorsa. Arayüz bilgi alanını ön uca getirse de, bizim anlayışımıza göre etkinlikler (görevler, sorular, zorluklar ve problemler) kursun kalbidir.

Faaliyetlerin tasarımı bu önerinin merkezinde yer almaktadır. Bilgi ve etkileşim alanları arasındaki ana bağlantı olan faaliyetler, etkileşim, işbirliği ve özerklik derecesine göre faaliyetleri geliştirmek, koordine etmek ve değerlendirmek için özel stratejiler içeren genel bir pedagojik stratejiden türetilen bir dizi kılavuz izlenerek tasarlanmalıdır. 

Bilgi Alanı İçin Arayüz

Metaforik olarak, değişen bir bilgi ve multimedya okyanusu ile karşılaştırıldığında, internet, su metaforlarının atıfta bulunduğu hareketler gibi çeşitli hareketler içerir: bir çizgi üzerinde hareketler (sörf), bir yüzey üzerinde (navigasyon) ve derinlikte (dalış). Ders içeriklerini bilgi olarak ele almak istediğimizden, daha önce bahsedilen zorlukların üstesinden gelmemize ve hatta bunların ötesine geçmemize yardımcı olabilecek, farklı öğretme ve öğrenme stillerinin kullanılabildiği, canlandırıcı bir öğrenme ortamı yaratmamıza yardımcı olabilecek ana yapılandırma metaforunun olanaklarına ilgi duyduk. 

Arayüzün Alanları

1. Yolculuğun Haritası (seyahatinizi planlama). Bu simge, bir kez tıklandığında, kursun çalışma temalarının bir listesini açar. Çalışma temaları veya çalışma birimleri, kursun ana bileşenleridir ve modüller, bölümler ve hatta dersler olabilir. Hem teknik hem de pedagojik olarak, öğrenme nesnelerine benzer öğrenme modülleri olarak tasarlanmıştır, bu nedenle bir modülü diğer derslerde yeniden kullanmak mümkün olacaktır.

Bir çalışma birimi (seyahatin bir “bacağı”) seçildiğinde, ilgili “Navigasyon” alanının ilk sayfasını içeren bir ekran otomatik olarak açılır. İçinde çalışma ünitesinin ana konusuna odaklanan günlük yaşamdan günlük yaşamdan alınan kısa bir hikaye, hem bir teaser hem de ünitenin “içeriğinin” akmaya başladığı bir vaka olarak kullanılır.


Bilgisayarda arayüz nedir
Kullanıcı arayüz Nedir
Web arayüz örnekleri
Telefonda arayüz nedir
Arayüz nedir
Web arayüzü Nedir
Kullanıcı arayüz tasarımı Nedir
Yazılım arayüzü


2. Gezin. Bu alanda, öğretmen-yazar, öğrenci tarafından seçilen çalışma temasına karşılık gelen temel metni (burada “metin” kelimesini görsel-işitsel ve multimedya metinleri de dahil olmak üzere geniş anlamda kullanıyoruz) sunar.

Buradaki içerik, öğrencilerin seçilen çalışma ünitesi altında gruplanan konuları kabul edilebilir bir şekilde anlamaları için öğretmenin gerekli minimum olarak gördüğü içerik olmalıdır. Bu nedenle, “Gezinme” alanında bulduğumuz şey, öğretmenin kasıtlı, bilinçli bir seçiminin ürünüdür ve öğrencilerle temastan önce gelir. Bilgi evrenindeki enlemsel kesime karşılık gelir.

Gezinme, öğretmenin yazılı materyali, öğreticiler, çalışma kitapları veya yüz yüze dersler için seçeceği şeye karşılık gelir. “Gezinme” alanında öğrenciler, çalışılan modül için gerekli içeriği, temel okuma ve görüntüleme materyalini bulmalıdır.

Bu, bir öğrencinin bu konudaki çalışmalarını genişletmek veya derinleştirmek için zamanı veya isteği yoksa, herhangi bir şekilde cezalandırılmadan ve önemli bir şeyi kaçırma riski olmadan derste ilerleyebileceği anlamına gelir. sonraki çalışmalar için, Navigate alanındaki okumalar ve aktiviteler tatmin edici bir şekilde tamamlandığı sürecedir.

Başka medya için yazılmış veya hazırlanmış önceden var olan materyaller burada yeniden kullanılabilir, ancak öğretmenlere, ortamdan tam olarak yararlanmak ve yeni arayüzün açtığı tüm olasılıkları keşfetmek için bunları yeniden yazmalarını tavsiye ediyoruz.

Aslında, çok seviyeli arayüzümüz aracılığıyla sunulan bir uzaktan eğitim kursu oluşturmak için yüz yüze derslerde kullanılan materyalleri yeniden düşünmek harika bir alıştırmadır ve tüm sürecin önemli sonuçlarından biri olabilir. bu projede yaşıyoruz. Yüz yüze dersler, umarım, çalışma materyallerinin yeniden oluşturulmasından, bilgilerin dengelenmesinden, tartışmadan ve eylemden faydalanabilir.

Etkinliklerin bilgi alanı ile sanal öğrenme ortamı arasındaki ana köprü olduğu daha önce söylenmişti. Öğrencileri, onları işbirlikçi uygulamalara ve çevrenin destekleyebileceği diğer etkileşim biçimlerine katılmaya motive eden tartışmaları ve münazaraları başlatmaya teşvik etmesi gereken pedagojik eserlerdir.

Bu ders için önerdiği strateji izlenmiştir. Bu strateji, işbirlikçi öğrenmenin geliştirilmesi için gerekli koşulları sağlamayı amaçlayan, göreve dayalı öğrenme ile başlayan ve süreçlere dayalı öğrenmeye doğru ilerleyen bir dizi katman ortaya koymaktadır.

Gezinme alanının tamamlayıcıları

Bu işaret, bir aktiviteyi sunan metnin yanında gösterilir ve onu metnin ana gövdesinden ayırır. Sohbet odası veya forum konusu gibi etkinliğin gerçekleşmesi beklenen uygun VLB alanına işaret eden bir bağlantı içerir. Kürek, rüzgar ve yelkenlerin yardımı olmadan, kendi gücümüzle ve irademizle seçilen bir yönde hareket etmeyi, önerilen aktiviteleri gerçekleştirmek için katılımcıların (bireysel veya toplu olarak) yapmaları gereken bir çabayı ifade eder.

Sentezleme

Öğrencilerin her aşamada okuduklarını, tartıştıklarını ve deneyimlediklerini bir sentez üretmeleri ve bunu dersin kullandığı öğrenme alanlarında diğer katılımcılarla paylaşmaları beklenir. Bu aktivite, değerlendirme sürecinin önemli bir parçası olabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir