İdari ve Kurumsal Destek – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

bestessayhomework@gmail.com * 0 (312) 276 75 93 *Her bölümden, Ödev Yaptırma, Proje Yazdırma, Tez Yaptırma, Rapor Yaptırma, Makale Yaptırma, spss ödev yaptırma, Araştırma Yaptırma, Tez Önerisi Hazırlatma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum, Ücretli Ödev Yaptırma, Parayla Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Proje YAPTIRMA siteleri, Mühendislik proje yaptırma, Bitirme projesi YAPTIRMA, Ödev YAPTIRMA programı, En iyi ödev siteleri, Parayla ödev yapma siteleri, Ücretli ödev YAPTIRMA, Ücretli Proje Yaptırma, Tez Yaptırma

İdari ve Kurumsal Destek – Ödev Hazırlatma – Proje Yaptırma – Tez Yaptırma Fiyatları – Sunum Örnekleri – Ücretli Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri

24 Haziran 2022 Destek Teknolojisi TT Teknoloji adres TT Teknoloji ürünleri anonim şirketi 0
Model Yorumlaması

İdari ve Kurumsal Destek

İdari ve kurumsal destek, kendi kendini finanse eden bir e-öğrenme programı arayışında başarılı uygulamanın bir diğer önemli parçasıdır. Yöneticilere bu tür programlarla ilişkili potansiyel faydaları vurgulamak ve aynı zamanda bu tür projelerde öngörülen zorlukları samimi bir şekilde sunmak önemlidir. Bu tür teknolojilerin yararları ve sınırlamaları ile ilgili bilgi eksikliği, bu tür projeler hakkında bazı yanlış anlamalara ve çekincelere neden olabilir ve bu da başarılı uygulama için engellere neden olabilir.

E-öğrenme programları sağlamaya çalışan çok sayıda kurum, e-öğrenme kurslarının, fakülte eğitiminin ve ekipmanının geliştirilmesine muazzam çaba harcıyor, ancak e-öğrenme öğrencileri için genel birleşik kurumsal destekten yoksun. E-öğrenme öğrencileri için kurumsal destek, e-öğrenme sistemine erişimin ve profesörle etkileşimin ötesine geçer.

Öğrenciler tüm avantajlardan sanki kampüsteymiş gibi, ancak internet veya web üzerinden erişilebilen bir formatta yararlanırlar. Bu tür destek faaliyetleri ve faydaları, aşağıdakilere çevrimiçi erişimi içermelidir: kayıt, mali yardım, kütüphane, kitapçı, danışmanlar, öğrenci organizasyonları ve sanal topluluklar.

Çoğu kurumda, bu destek işlevleri zaten mevcuttur ve öğrencilere merkezi bir giriş noktası sağlamak için entegrasyona veya tek bir bağlantı noktasına ihtiyaç duyar. Böyle bir merkezi giriş noktası veya portal, çevrimiçi kurslara bağlantılar ile birlikte kurumsal destek işlevlerine bağlantıların sağlandığı e-öğrenme platformu aracılığıyla oluşturulabilir. Ayrıca, merkezi bir giriş noktası, çevrimiçi ve kampüs içi hizmetlerin sorunsuz entegrasyonunu sağlayacaktır.

Bütçe ve Finansman

Finansman ve bütçe sorunları, birçok e-öğrenme programı için önemli kilit zorluklardır. Bir yandan, profesyonel bir e-öğrenme programının geliştirilmesi, son teknoloji donanım ve yazılımlar için yeterli finansmana, yüksek düzeyde eğitimli personele ve arızi masraflara bağlıdır.

Öte yandan, birçok e-öğrenme programı başlangıçta ya minimum düzeyde finansman ya da yetersiz finansman ile karşılaşmaktadır. Böyle bir durum, sınırlı veya azalan finansmanın destek, geliştirme ve diğer ihtiyaç duyulan kaynakların kalitesini düşürdüğü bir “domino” etkisini tetikleyebilir.

Sonuç olarak, böyle bir raydan çıkmayı önlemek için finansman kaynakları uygulama planının önemli bir bileşeni olarak dahil edilmelidir. Finansman kaynağı için bir çözüm, proje için tohum finansmanı sağlayan bir kurum, eyalet veya federal hibe başvurusunu içerir.

E-öğrenme kursları, çoğu durumda üniversite veya akademik kurum tarafından sağlanmayan muazzam miktarda geliştirme, öğrenci ve öğretim üyesi desteği, altyapı ve diğer kaynakları gerektirir. Bu nedenle, bu tür işlemlerin karşılanması için ek bir ücrete ihtiyaç vardır.

E-öğrenme kursları için bu ücret, programın sürdürülmesi için toplanmalı ve kullanılmalıdır. Özel üniversiteler için, bu tür ek ücretler, genel dönem ücretlerine, her dönem öğrencilerin öğrenim ücretine park, sağlık veya laboratuvar ücretleri eklendiği şekilde eklenebilir.

Devlet veya devlet üniversiteleri için, bu tür fonları toplamanın yaygın ve önerilen yolu, tüm e-öğrenme kursları için bir bilgisayar laboratuvarı ücretine benzer bir “öğrenim ücreti fazlası” olarak katma değer ücreti eklemektir.

Fazla öğrenim ücreti, genellikle, bu tür bir kurs veya programın tahakkuk eden özel harcamalarını karşılamak için mevcut devlet ücretlerine ek olarak belirli sınıflar için alınan değerlendirilmiş bir ücret olarak tanımlanır. Hem özel hem de kamu olan bazı üniversitelerde, bu tür ücretin küçük bir kısmı genel giderlerle paylaşılırken, finansmanın geri kalanı programa aktarılabilir.


Destek Teknoloji
Destek Teknoloji
TT Teknoloji ürünleri anonim şirketi
Ttteknoloji DESTEK
TT Teknoloji adres
TT Teknoloji giriş


Yazılım

Özelleştirilmiş bir platformun kurum içi gelişimini değerlendirirken, okul bu tür yollarla ilgili hem maliyetlerin hem de faydaların farkında olmalıdır. Özel özelliklere veya özelleştirilmiş özelliklere ihtiyaç duyulursa, her zaman olmasa da muhtemelen bir şekilde özelleştirilmiş bir çözüm gereklidir. Okullar, istenen özelliklerin ne ölçüde benzersiz veya standart dışı olduğunu ve bu özellikleri geliştirmek için ne kadar çaba gerekeceğini belirlemelidir.

Okulun arzu ettiği benzersiz özellikler, mevcut herhangi bir ticari paket tarafından ele alınmıyorsa, kapsamlı bir araştırma yapılması gerekir. Araştırmanın bir yönü, geliştirme süresi, geliştiriciler için maaşlar, yükseltmeler ve ölçeklenebilirlik, özel mülkiyete karşı açık kod, eğitim materyali vb. dahil olmak üzere bu tür geliştirmeyle ilişkili maliyetleri incelemelidir.

Araştırmanın diğer yönü, ticari olarak mevcut çözümlere kıyasla özelleştirilmiş platformların geliştirilmesinden kaynaklanacak faydalara bakmalıdır. İstenen özellikler standart hale getirilirse, okul bir sistem geliştirme yaşam döngüsünden geçmek yerine ticari olarak mevcut bir platformla muhtemelen daha iyi durumda olacaktır.

Yüksek öğretim kurumları, yazılım geliştirme işinde değil, eğitim sağlama işindedir. Bu nedenle, böyle bir uygulamayı sürdürmenin daha akıllıca bir yolu, mevcut ticari olarak mevcut paketleri değerlendirmek ve hangi platformun okulun ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığını, daha iyi destek sağladığını, kolay yükseltmelere izin verdiğini, kampüsteki mevcut platformlarla en iyi şekilde bütünleştiğini ve hangi platformun en iyi şekilde olduğunu belirlemektir. ölçeklenebilir.

İyi ve güvenilir bir çözüm seçmek çok kritik bir karar olabilir. Ticari olarak mevcut platformları etkin bir şekilde incelemek ve değerlendirmek için zaman ayırmak, başarılı bir program ile maliyetli bir başarısızlık arasındaki farkı yaratabilir.

Donanım

Mevcut donanımın değerlendirilmesi veya ihtiyaç duyulan donanım için bir teklif, projenin stratejik planlama aşamalarına erken dahil edilmelidir. Dış kaynak kullanımı ve şirket içi, donanım altyapısı çözümü için dikkate alınması gereken iki ana yoldur. Donanım altyapısı konusunda deneyimli yetkin çalışanların bulunmaması veya temin edilmesinin zor olması durumunda dış kaynak kullanımı uygun çözüm olabilir.

İlk aşamada büyük ölçekli operasyonlarla ilişkili maliyetin araştırılması önerilir. Bazı barındırma hizmetleri, ilk uygulama için daha düşük bir oran sağlayacaktır, ancak program büyüyüp genişlediğinde, hem donanımın büyüklüğü hem de ihtiyaç duyulan bant genişliği açısından oranları önemli ölçüde artıracaktır.

Yetkin çalışanların kurum içinde işe alınabilmesi veya kullanılabilmesi durumunda, kurum içi mevcut altyapı ve kurum içi geliştirme yolu izlenmelidir. Böyle bir çözümün kurum içinde uygulanmasına bakıldığında, donanım parçasını bağlamak için gereken alt bileşenlere dikkat edilmesi gerekir. Bu tür alt bileşenler şunları içerir: ağ oluşturma ve telekomünikasyon, sunucu mimarisi ile birlikte yedekleme cihazları ve yedekleme politikaları ve prosedürleri.

Ağ trafiğinin artan kullanımı, birçok kurum tarafından yaygın olarak göz ardı edilen bir bileşendir ve bir darboğaz etkisine neden olabilir, bu nedenle fakülte ve öğrencilerin güvenini azaltabilir. Böyle bir projeyi kurum içinde yeterince desteklemek için uygulamadan önce ağ testi ve fizibilite analizleri tavsiye edilir.

E-başlangıç ​​çözümleri için mini bilgisayarların (veya küçük ve orta ölçekli sunucuların) ortaya çıkan kullanımı, sunucu ölçeklenebilirliğinin ve donanım desteğine modüler bileşen tabanlı metodolojinin geliştirilmesini hızlandırdı. Bu, kurumların küçük bir kurulumla başlamasına ve gerektiğinde kümeye daha fazla sunucu entegre ederek ölçeği büyütmesine olanak tanır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir